dålig dag

idag är ingen bra dag men tar nya tag imorgon och skriver mer då.
Ska till johan snart <3

skoter.

Igår belv det till att bara vara hemma ist. Idag så hade jag inte tänkt att göra något men sen så ringde elin och frågade om jag ville följa på en lite skotertur, och eftersom att jag inte hade något för mig så gjorde jag fika lite snabbt och sedsan drog jag vidare mot byn för att möta upp elin. Vi köre först till Jaktstugan och sedan till oxsjön och där satte vi oss och fika. Älksra att vara där uppe! Har varit det sen jag var liten och har alltid tyckt om att vara där uppe, där kan man vara sig själv och inte bry sig om något. I alla fall.. sedan for vi vidare mot byn. Vi for hem till Elin ett litet tag och vet ni vad , hon har hundvalpar! Seriöst, finns det något sötare?? Vart iaf kär i dom! Senare for jag hem och var själv hemma så gjorde ingenting.. Senare åkte jag till johan och nu har han just duschat så vi ska väl snart hoppa i säng antar jag ! :)
Imorgon blire skola!


jag saknar dig.


my smile is fake



.

Sett varg ja !

Haha kvällen igår blev.. vad ? Var först hos koijorna och sedan till Marielle men sedan blev jag för trött + att det sög så jag och koijan köpte korv och sedan la vi oss och sov, då var kl typ kvart i 12. När jessica kom hem kl 2 ungefär så säger hon att hon ska följa Jens till Vemdalen och hämta folk på skalet. Och då for jag upp igen, klädde på mig och packade sedan mot älsklings vemdalen! Och om ni vill veta något coolt så såg vi en varg när vi åkte hem. Aldrig sett en sån förut och jag o jessica höll på att nästan börja gråta för den gav oss feta blicken att den ville döda oss, Haha. Och det är inte många som får se en varg liksom ! kom hem ungefär runt 3. Imorse vart man väckt kl 09.00 för att jag skulle jobba, gick bra att jobba. Mycket folk inne idag eftersom att det regnat och snöat till och från. Efter jobbet kom mamma och vi gick till shoppen, gissa vad jag hitta ? En jacka ! som jag har lagt undan :) GILLAS!

Ikväll vet jag inte om jag ska hitta på något med Emil och Tommy, för det var så himla länge sen jag gjorde något med dom. Annars ska vi käka goding middag hemma idag, jag som bestämt vad det ska bli <)


saknar sommaren då jag var nästan neger och blond !


beccis och jag ♥


beccis och jag ♥


bruuun jag var :(

hos mina koijor!

Har inte haft någon dator så har inte kunnat skriva under några dagar.. Men skriver om veckans hendelser imorgon kväll :)

Efter skolan idag så följde jag Rebecka och Jessica hem och vi städade hela deras lägenhet och sedan blev de middag. Köttbullar och macaroner, gött! Ikväll blir det i alla fall party. Tredje gången jag stannar här i sveg udnder en helg, de ni! haha. Och eftersom att jag jobbar imorgon så kommer mamma och hämtar mig här i sveg tidigt imorgon. Ibland är hon bara för snäll! Nej nu ska vi fixa oss. Seeeee yah!




sida vid sida, tillsammans hjälps vi åt! <3




.


suuur sveg

Snart drar Frizza och jag till Sveg! Hade aldrig åkt dit om jag inte haft någon att skeda med inatt.. :)

puss.


tatueringar eller inte ?

Vad tycker ni om tatueringar ? Jag tycker faktiskt om det, så länge det inte är för mycket eller för stora. Sitter och kikar lite på olika och funderar på vart jag skulle valt att ha en om jag skulle gjort en (vilken jag inte ska eller får för ens jag är 18).

här kommer lite bilder på några jag tycker är fina :)



Sen har vi Kat Von D som är hel tatuerad, alltså nästan på hela kroppen. Men på något sett så passar ju ändå hon i det, i alla fall bättre än vad jag hade gjort.





hemma idag med olle :)

Hej, idag är jag hemma från skolan. Känner mig inte så pigg. Så nu sitter olle och jag o spelar spel på en varsin dator, ska väl snart gå ner och leka lite :) Ikväll så åker jag och Frizza babe till sveg för att övernatta i min lägenhet. Hon ska till optikern imorgon så det är därför. Tror även att vi ska sola ikv, laga middag och mysa :) Det blir gött!

Min olle ! :)


Vad tycker ni ? :)

HJÄLP!
Är inte alls nöjd över vilken header jag har.
vilken header tycke ni jag ska ha ?
och ska jag ha rosa eller grå bakgrunds färg?

1.

2.

3.

4.

(tryck på bilden för större bild)

remember when

I have lost my other half.
Is it over for real this time?
You know I always will wait for you.
Although it will take a hole lifetime.
it's your choice
i will ALWAYS love you





<3
.




bloggtorka.

Nej men nu måste jag allvarligt ta att börja skriva lite oftare! Men hela helgen så har jag varit på skotertävling. I torsdags kväll for jag rebecka och jessica hem till dom i ramundberget och myste och hade jätte roligt. Fredag åkte vi på skotertävling som var rätt så tråkig faktiskt. Regnade och var kallt så man var helt dyng sur när man kom hem. Efter den så åkte vi hem och åt tacos och jens & tony kom även dit. Sedan for vi och hyrde film, hyrde prinsessa och den var verkligen jäätte dålig!! JAg och rebecka var trötta efter den så vi gick och la oss. På fredag blev det till att åka på skotertävlingen igen. Lite finare väder på fredagen men regnade dock lite då med :) Hejjade på balder som kom 4:a :)

Efter tävlingen följde jag Madde till henne i hede och där käkade vi middag och väntade på frida och elin som också skullle komma. Vi gjorde inte så mycket då, vi pratade mest och så. Sedan blev det hem och sova för på söndagen blev det en liten skotertur för mig madde och frida. Vi körde till Jaktstugan fram och tillbaka. När vi kom hem till mig så hade inte jag och madde något att göra så vi tänkte ta en LITEN promenad. Men det slutade med att vi hamnade ända uppe på skalet :D Gick ända från mig dit upp! Gött var det en idag känns det i benen kan jag ju säga!

här kommer  lite bilder från skoter tävlingen!














Nu orkar jag inte lägga upp fler.. :)


Vad tycker ni jag ska blogga om ? :)

.

lovet! :)

Okej, nu kommer lovet i stora drag :D

Tisadg: Det var sista dagen erica och dom var hemma hos oss. Johan åkte hem för att gå på hälsocentralen med sin rumpa! Så på tisdag kväll blev det till att bara ligga framför tvn och mysa!

Onsdag:
Så vaknade jag tidigt och gjorde mig iordning lite. Sedan kom Veronica och hämtade mig så jag åkte till Johan. Vi for vidare till sveg för att han skulle på rönken med sin rumpa. visade sig vara en spricka i svankotan.. Ont! Kvällen gjorde vi inte mycket alls, vi kikade på en väldigt bra film, Rambo.



Torsdag: Då åkte jag hem med 5 bussen men när jag sedan kom hem så ringde jag Love och tiggde skjuts till Hede för att vara med johan igen. Han kom och hämtade mig och sedan stannade Love och Bjarne ett tag med mig och Johan. Jag och johan myste ännu en kväll. Han han ju inte göra något med sin rumpa :(

Fredag: Åkte jag hem med 2 bussen för att taggga för en kväll på skalet. Åkte hem och duschade och så och sedan vidare till frida. Madde, Becca, Jag, Frida och Elin började där och fixade o hade oss. Sedan vidare upp på skalet. Haha tror vi kom fras när det var 4 låtar kvar av Amanda som var kvällens Artist. Hon är ju bra men jag tycker inte om hennes låtar.. Sen blev det diiiisco och kl halv 3 kom jag hem somna väl runt 3 !




Lördag: Så ringer en viss frida och väcker mig typ halv 8 och eftersom att jag skulle upp och jobba klev jag upp redan då! Jobbet var det hur mycket folk som helst på.. Och efter middagen så åkte jag till Johan igen. Vi spelade kort med Ewa och kikade på melodifestivalen. Tycker att det var bra att Anna Bergendahl vann med hade kunnat sett att Salem Al Fakir vunnit! Sedan blev det mer kort spel och sedan sängen.





Söndag: Gjorde vi verkligen ingenting typ. Var med balder ett tag och sedan for jag hem!

Sedan igår blev det skola och det gick verkligen inte bra. Jag är verkligen på botten nu. Orkar ingenting längre. Idag sket jag i skolan och kommer nog göra det imorgon med.


johan madeleine frida - utan er, vad skulle jag gjort då?


.

ingen tid.

fy nej nu måste jag ta tag i det här.
Har inte haft någon tid alls på lovet
har varit men johan för det mesta i
hede så ingen dator.
skriver imorgon! Feta inlägget!

måndag 8 mars 2010

Igår kom ju somsagt Ericas familj hit, vi åt middag och sedan tog jag och erica gammel skotern ner på byn för att hya film och köpa lite svull! Vi hyrde allt för min syster och saw 6! Vi hann bara med att se på Allt för min syster innan det blev för sent. Seriöst, fasiken vilken bra film.

Handlade om en familj som fått reda på att deras dotter har fått leukemi (cancer) när hon bara var runtr 4-5 år. Doktorn dom hade föreslog något han egentligen inte fick, olagligt, han föreslog att dom skulle skaffa ett till barn som kunde vara donator till deras sjuka barn. Ett skräddarsytt barn. Filmen hadlar om hur dotter dom födde för att rädda den cancer drabbade, hennes historia om att hon inte längre vill hjälpa sin syster. Men mamman i familjen gör verkligen allt för att hon med cancern ska överleva. Tillslut går hon till en advokat och vill ha hjälp med att inte längre vela hjälpa sin syster, för ingen kan ju tvinga henne till det. Samtidigt på sjukhuset blir hon bara sämre och sämre och mamman bryter ihop totalt, hon har inte länge kvar att leva........

Ni måste bara se filmen för slutet är det allra bästa, när dom hamnar i rätten osv. Kan ju inte avslöja det :( Man bara grät och grät för den var så himla sorglig.
När jag såg den filmen så kände jag, vilken jävla tur man har som inte har någon som är så där sjuk i sin närhet. Att mina bröder och jag inte har någon sjukdom, att mina föräldrar är friska och min mormor & morfar & farfar är friska, dock är min  farmor lite sjuk och bor på hem, hon har blivit dement och kommer nog förmodligen snart att glömma oss, tråkigt men man får acceptera läget. Tycker vi borde uppskatta livet mer faktiskt, konstigt att man inte gör det. Tror inte man fattar att man har det så bra för ens det är borta!


 


Nej nu till något postivare. Idag vet ja inte riktigt vad som står på schemat, men Johanbabe kommer i alla fall hir ikväll!! :) Tror vi ska bowla och så men familjerna medans johan för sitta och kika på stackarn..
Skriver senare !

håret! :)





Är super nöjd ! :D

this is my life

Idag har jag och mamsen varit uppe på skalet och städat 6 lägenheter. Sedan tog vi en lunch på WhoValley burger, sjukt goda hamburgare dom har där! Mysigt att det bara var hon och jag tycker jag med! :) Och just nu så vill jag bara åka till Johan! Saknar honom som en TOK med stora bokstäver! Ikväll kommer Erica och dom å bor här. Vet inte vad vi ska hitta på.. :) Annars händer det inte så mycket.

Have a nice day!


(bloggen har nå fel i huve just nu så kan inte lägga in några bilder :( )


very nice day

Åh vilken härlig dag det har varit idag. Om alla dagar på lovet kunde vara så här så kanske lovet blir bra ändå.. Men vet att det redan ska bli sämre nu i veckan :( Synd!
Madde och jag hitta ett random place på skalet och satte oss på, fikade och sedan blev det after ski med Madeleine, Sandra, Jonathan, Linda och Fredrik. Chill!

Tycker även att alla ska tycka synd om lillen idag som kraschade på sin tävling och var tvungen att åka med ambulans till trondheim :( vet dock inte vad som hänt ännu.. Huvva, ändå tur att det gick som det gick!


Bilder från idag!



    
     


skalet med maddebabe

Yes, nu drar jag och Madde till skalet för att sitta ute i solen eftersom att jag inte vågar åka skidor för jag vet att jag kommer dö av kyla i mina fötter.. Har med oss massa god fika och självklart har jag med mig min " svart på kvart " ;) Kameran föjer även med så bilder kommer när jag kommer hem :)

puss





Idag har johan tävling i Norge. Nervös flickvän hemma i sverige !!
Hoppas det går bra!

johan <3


Balder :)


No matter what

Idag är den äntligen fredag och det är inte vilken fredag som helst utan fredagen innan lovet. Underbart att ha fått lov! Idag på skolan började vi halv 10, sedan hade jag och Koijan rast till 1 så då hade vi våran lektion efter den första så vi slutade runt 11! Så himla gött. Så vi gick hem till henne och åt lunch och sedan mysade vi ner oss och kikade på Dieselråttor och Sjömansmöss, haha den är så jävla bra! Bland dom bästa jul kalendrarna som blibit av tror jag ! Slutade med att båda somna och sedan ringde min mobil och då insåg jag att jag var tvungen att gå till bussen. Bussen hem idag gick så jävla drygt. Huvva.

Ikväll blir det bara till att ta det lugnt tror jag, god middag med familjen och sen vet jag inte ! :) 


 Justja, Kommer snart bilder på mitt hår! Vart riktigt nöjd :) Blev en liten lugg & uppklippt !



 


torsdag

Skolan hela dagen och sedan hem för att göra svenskan.. Gjorde en styrd novell men inget mer. Sedan åkte jag till Madeleine, hon ville bara cookies (Stavning?) som blev riktigt goda! Hann trycka i mig en innan Johan & Håkan kom och hämtade mig! Hemma hos Johan gjorde vi inget, var så trötta så vi la oss nästan på en gång.

Hatar verkligen våran sveska lärare. Medas hon ligger och skämmer bort sig själv i tahiland i 1 månad pressar hon på oss saker! Usch!

Kvar i svenskan:

  • Fri Novell
  • Grammatik häfte på sjukt många sidor
  • Fakordslista
  • Referat på en bok
     

 


 <3


<3


...

känner mig så jävla besviken, trodde jag betydde mer!
trodde jag betydde mer än någon annan, vi sa ju faktiskt
förevigt, vafan hände med det ?
:(


pendla!

Ja ni läste rätt.. Jag ska börja pendla nu ett tag. Tror nog faktiskt att det kommer gå bra, man sover ju på bussen och så, så det ska nog inte bli några problem. Tror även att det kan vara bra för mig, tror jag kommer bli på bättre humör om dagarna osv. Sveg gör mig på något konstigt sätt på dåligt humör, vet faktiskt inte vad det är..
I alla fall.. Det betyder ju också att jag kommer ha mer tillgång till internet i veckorna här! Kommer bli mycket uppdateringar nu fram över.

Helgen som varit har varit nice. Johan hade inte tävling i helgen för första gången sen allt startade så då blev det till att vara i hede i Fredags med mina babes. Madeleine jag och Johan hyrde Bröllops fotografen, filmen var väl så där men inte dålig, myyysigt! I lördags så klev jag upp tidigt för att jobba, som tur var så var frida hos mig nästan hela dagen så den jobbdagen gick faktiskt ovanligt fort! Lördag kväll blev det melodifestivalen hos Frida, sov även där. Så när vi vaknade på söndag kom vi på att vi skulle kolla på gamla barn filmer. Blev att vi såg Anastasia & Den otroliga vandringen , båda var riktigt bra faktiskt. Haha jag tycker nästan barnfilmer är dom bästa filmerna som finns! Johan tycker jag är barnslig, men jag tycker man ska få vara lite barn ibland när man ändå fortfarande kan vara det! ;) För jag önskar att jag aldrig blev äldre, tänk hur lätt det var när man var liten! 

Måndag-Tidag skooola som vanligt och hem till lägenheten för att packa en stoor väska. Nu sitter jag här och ikväll blir det bara att det det lugnt!