chris brown - Yeah x3 ♥



bästa !

du är bäst :)



snygg killen med kjol ? :) ♥

Mina nya skor!





Sjukt nöjd!

pluppen


sanna vänner har ma kvar när dom andra har gått
sanna vänner kommer alltid igen! ♥

marielle♥evelina♥scatman

Everybody stutters one way or the other
So check out my message to you
As a matter of fact don't let nothin' hold you back
If the Scatman can do it so can you
Everybody's sayin' that the Scatman stutters
But doesn't ever stutter when he sings
But what you don't know I'm gonna tell you right now
That the stutter and the scat is the same thing
Yo I'm the Scatman





tänk hur gött det är när du och jag sitter och lyssnar på den låten och peppar? värsta är att vi kanske till och peppar för mycket då !? eller? ;) haha! men det är som allt annat med dig, bäst! Och du marielle, du är verkligen den bästa man någonsin kan tänka sig att ha som kompis! BARA JAG HAR DIG OCH SCATMAN SÅ MÅR JAG BRA! pussss<3


ps. inte för att stressa dig marielle men jag kan faktiskt mer än halva den där texten nu ;)

Just a dream.



Vill inte ha någon annan än dig vid min sida, det gör ont i hela mig av tanken på att det är slut på riktigt nu. Att vi aldrig mer kommer ligga å mysa och finnas där för varandra som vi alltid gjort. Känns som jag haft dig vid min sida hela livet, du har varit en sån stor trygghet för mig, egentligen den största tryggheten jag någonsin har haft. Så glad för att jag fick den tid jag fick med dig och att jag kunde få en sån underbar kille som dig. Hoppas vi hittar tillbaka till varandra för jag kan inte tänka mig någon annan än dig. Jag älskar dig!

du är det bästa största misstaget

Lite uppdatering skulle ju inte vara helt fel, var ju väldigt länge sen. Händer inte allt för mycket på dagarna så har kanske inte så mycket att skriva om.. Plus att jag verkligen inte har någon fantasi om vad jag ska skriva heller, it sucks!

Inne på dag två i veckan och vi har haft 3 lektioner på 2 dagar nu, helt värdelöst att ens gå på skolan då tycker jag faktiskt. Och på tal om skolan måste jag bara få säga hur glad jag är över att ha den klassen jag har, ni är bäst helt enkelt.

Ikväll vet jag inte vad som händer, nu ska jag iaf städa och sedan duscha innan jag ska göra något annat.




du är det bästa största misstaget, i want you

du är..



du är verkligen min allra bästavän och det gör så ont att ha dig så långt bort när jag behöver dig vid min sida varenda dag!♥

hahah!

HAHA för er som kollar på Kungarna Av Tylösand så måste ni bara se det här

"Kungarna av Radiogalan"

look into my eyes and say that you don't care

Är hemma i helgen. Ikväll så har vi haft familje kväll, börjades med 3-rätters middag som för övrigt var super god. Sedan blev det idol och vi hade de lite allmänt mysigt bara :) men så klart så ringer Tommy och säger att jag ska följa han och Oscar till hede och kika på gårn. Träffade Bjarne Max och Tony där, kul för det var så länge sen jag träffa dom. Sedan åkte vi hem och nu ligger jag bara i sängen. Imorgon så vet jag inte vad som händer, tror iaf att Koijan kommer till Vemdalen och hälsar på. Trevligt! :)

Nej nu ska jag sova, godnatt!


look into my eyes and say that you don't care




moget att kommentera anonymt om ägget ! :) hahahah skratt retande!