Skalet

Hej!
Igår så jobbade jag hela dagen, sedan åkte jag hem till Frida för att fixa mig och för festa där. Runt tio halv elva tiden så åkte vi upp på skalet för att se på Mange Schmidt som för övrigt sög totalt. Haha har nog aldrig varit på någon så dålig artist tror jag :D haha. Men på discot var det iaf roligt, mycket trevligt folk! Det gillas. När klockan närmade sig två så åkte vi hem mot Frida igen för efterfest. Haha men en väldigt trött Evelina gick och la sig kl. 3 och trodde att jag skulle få sova.. Icke! Folk stannade typ tills halv 5 och då fick man äntligen sova. Vaknade kanske halv 10 idag så idag är man jävligt trött! Vi gick fram på Time och köpte Korv med mos, chips och cola. Underbart med cola alltså ! ;) Nu är jag bara hemma och väntar på att jag ska få en riktigt fet jävla god middag innan jag flyttar mig till SurSveg igen.

I veckan blir det nog lite osocialt här på bloggen men jag ska försöka skriva lite i skolan ! :)

 

För när alla andra svek, var det du som stog kvar
berättade för mig hur värdefull jag var.
Du är stjärnan som föll, ifrån himlen ner till jorden
utan dig vore jag bara en av miljoner.




DISS

Han är 37 år ? jag menar, vilken 40 åring står och rappar ? Jag tycker han SÖG! :)  


Evelina is trött

Fattar inte vad som hänt med min blogg.. Den har ändrat design själv. Kanske startat ett eget liv eftersom att jag inte skriver så ofta. Efter den goda middagen med mamma så ska jag ta mig en dusch sedan ska en väldigt trött Evelina lägga sig och kika på en film. För här hemma ligger dom med Magsjuka!


Imorgon tycker jag alla håller tummarna för Älskling som har tävling
:) <3
Jag håller tummarna och hoppas du vinner <3

ord beskriver inte känslan

Så önskar jag att det alltid ska få vara. Att kunna känna sig trygg, och veta att man har en andra halva som finns för en när man behöver den. En som lyssnar, förstår och kan hjälpa. En relation är så mycket mer än bara
kärlek! Det är vänskap, glädje, upplevelser som spelar in & bildas till underbara minnen. Och jag är så jävla glad för att jag har dig, just dig. Innan vi vart tillsammans kände jag mig halv, du ha gjort mig hel. Kärleken jag känner för dig trodde jag inte fanns, att få känna så här för någon är helt underbart. Du är min största första kärlek. Jag vill inte vara ifrån dig, för när jag är med dig kan jag verkligen vara mig själv och ingen annan. Allt känns så himla lätt & roligt med dig. Visst vi kan bli arga och sura på varandra, men vad vore ett förhållande utan bråk? Alla bråkar ibland & jag vet att det är behövligt också för att kunna vara tillsammans. Du är mitt allt! Pojkvän & bästavän, du betyder mer än vad du tror. Jag älskar dig så oroligt mycket, med hela mitt hjärta! Och vad som än händer i morgon och idag så kan ingen älska dig mer än jag och vad som än händer med världen och med mig så kommer jag aldrig någonsin att glömma dig <3


 

 


När livet sviker är det bra att vara två


Igår åkte jag hem till Johan. Saknade honom så mycket så jag offrade en sov morgon :) Imorse gick jag till Koijan direkt när jag kom till Sveg. Vi gick sedan på skolan och det var en dryyyyyg dag idag. Åkte i alla fall hem med 2 bussen till Vemdalen. Ikväll ska jag och mamma äta god middag. Bakpotatis med kräft röra, MMMMMUMS säger jag! Imorgon blir det först jobb och sedan blir det kanske skalet ? Åh jag får panik, vet inte alls hur jag ska göra. Om jag ska åka tillbaka till sveg eller om jag ska på skalet. Känner mig iaf inte pepp på skalet.. Aja får se hur jag gör imorgon.




JAG SAKNAR MIN JOHAN :(

Hejsan.
Fy, nej nu måste jag skärpa mig. Gick ju så bra i början att blogga men nu har jag helt tappat lusten. Men nu ska jag ge det ett försök. Tillbaak till sveg i söndags.. Efter som att jag verkligen inte tycker om att vara självlängre så har jag skaffat mig en sambo som jag spenderar all min tid hos för tillfället. Erica och jag har bara myst hela veckan, varit med natha & jonta :) Igår blev det fruktsallad med stina och Erica. MYS PYS! Idag ska jag vara med Erica ( som vanligt ;)) och vi ska baka men jonta tror jag. Sen får jag se hur det blir. Imorgon ska jag Äntligen åka hem till älskade vemdalen! Typ nu man fattar hur bra man har det som "liten" och bo hemma.

Lovar att skriva mer imorgon och under helgen. Bilder kommer också då, har ju införsskaffat mig en ny SystemKamera :')

jag saknar dig, johan. Kom hit! <3

Östersund, here i come

Ikväll åker jag till östersund till mina babes. Har verkligen saknat dom, bor hos Madeleine & Rebecca. Hoppas på att jag hinner träffa fridahoney!
Skriver kanske senare när jag är i stan eller imorgon.

Justja, har fått en ny header som Lise&Linda har gjort. Hur tycker ni det vart ? :)
Jag är super nöjd :D så tack för det . 
Kika in på deras bloggar vettja! 
http://liseregnander.blogg.se/ & http://lindazakrisson.blogg.se/ 






I smile because I deserve to


måndag

Usch nu suger jag verkligen på att skriva här i bloggen, har bara inte haft tid..
I fredags så hade jag så fruktasvärt tråkigt så jag vet inte vad. På lördagen väntades det jobb och det gick bra, men timmarna där uppe går bara så otroligt segt när det inte är nå folk. På lördag kväll skulle först Johan komma till mig men då åkte jag till honom ist. Var uppe hos Balder (som var sämst på satt köra) och kikade på film o lite. Efter blev det skoter hem till Johan i bara jeansleggings & jag trodde jag skulle dö.... Och när vi väl kommer hem så ser jag en råtta och såklart hoppar johan på den och dödar den och KASTAR på mig :( Råttor, spindlar & ormar, finns det något värre eller ? USCH!  Lördagen var det meningen att jag skulle åka hem men jag missade bussen så jag stannade en dag till. Då myste vi bara, spelade monopol. Haha och gissa vem som vann, JAG. Två gånger till och med för fuskarn Johan skulle ju så klart ta lån från banken när han förlorade vilket man inte får ;) Men jag vann ändå som tur var. Käkade och sedan hyrde vi film och köpte en liten godis påse. Efter filmen var vi så trött så vi la oss och kikade på JohanFalk.
Imorse var jag så sjukt trött när jag skulle med bussen kl 7 -.- Praktik idag med, gick bra. Synd att det inte är nå folk bara ..

Ikväll ska det bli en TIDIG kväll kan ja ju säga. PUSS! 

 

 


du är det finaste jag vet


 


älskar rubriker!

Nu var det nog för länge sen jag skrev nåot här tycker jag. Jag har ju som ni kanske vet praktik nu,
 den här veckan och nästa vecka.. Trivs gör jag, skrattar mycket med annica och inglis där
uppe i repan på skalet :)Dagarna rullar på som vanligt och jag gör inte allt för mycket..
 Igår var jag hos Johan och myste, me like! Imorgon väntas jobb och sedan på kvällen Kanske Johan.
hare bra.




    


bonnie tyler - total eclipse of the heart
bonnie tyler - it's a heartache
bonnie tyler - have you ever seen the rain
dolly parton - i will always love you
dolly parton - jolene
dolly parton - 9 to 5




praktikanten eve

Idag skulle egentligen skolan ha börjat men vi har två veckors praktik nu.. Jag är uppe på skalet hos Annica på hotell receptionen. Idag har jag och Inglis typ bara ställt iårdning till alla konferenser som ska vara nu i veckan. Tror det kommer bli två roliga veckor ! :)
Imorgon ska jag även klippa mig uppe på skalet där dom byggt nytt. 
 
puss.


Dead by april - Erased <3





Here is no one left to trust Raise a light One that I can see Now reverse this enormous pain For this life to remain I am walking through what you are too Hold me close This is what I see Emptiness in me This is how I feel This is what is real I can't put back What is now fading black I can't replace What is being erased I crawl my way through every day Raise your light one that glows for me Give me a sign light my path take me higher I am walking through fire Standing alone abandoned by fate Walk me through This is what I see Emptiness in me This is how I feel This is what is real I can't put back What is now fading black I can't replace What is being erased Being erased Is this all that is left for me? Hold me close This is what I see Emptiness in me This is how I feel This is what is real I can't put back What is now fading black I can't replace What is being erased This is what I see Emptiness in me This is how I feel This is what is real I can't put back What is now fading black I can't replace What is being erased




Arctic Cat Cup 9-10 januari 2010

Hejsan.
Idag åkte jag in till Östersund med Eva, tänkte ju inte in idag men eftersom att hon ndå åkte tänkte jag att det skulle vart roligt att se Johan tävla när det ändå är så nära. Första gången han körde idag kom han 3a och vidare till Finalen.. Skapligt nervös var jag faktiskt. Men sedan i finalen så gick det inte alls bra för han tyvärr. Hamnade i en krasch och hamnade långt bak.. Synd men annars är han ju alltid en vinnare för mig ;)

Haha och när jag och Eva åkte dit så fanns det ingen värme i bilen heller.. Åkte 12 mil utan värme, fläkten var typ sönder.. Haha och när vi åkte hem igen så funka den inte heller och det vart bara mer och mer imma på rutorna.. Tillslut såg hon knappt vägen där hon körde så vi var tvungen att stanna i klövsjö för att skrapa rutorna INNEFRÅN :D haha och sedan när vi nästan var på skalet så kom fläktarna igång helt plötsligt.. Tur att det blir varmt när man nästan är hemma.. Men men. Vart även bjuden på sibylla på vägen hem, tackar vi för ! :)




min älskling


Arctic Cat Cup 9-10 januari 2010

Idag så åkte Pappa Karin Classe och jag in till Östersund för att kolla på Johan när han skulle tävla på Arctic Cat Cup. Och en jävligt rädd och nervös Evelina stod och kolla på och trodde det skulle hända något, haha.. Men det gick bra och det gick väl hyfsat för honom. Kom 5a i första (tror jag;)) och det andra låg han tvåa/trea och sedan hände något så han hamnade näst sist tror jag :/ Men jag tycker han var bäst ändå! Efter det att Johan hade kört klart så var mina fötter seriöst helt spekta och vi åkte hem. Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och chilla. Längtar efter min Johan! :(

(gamal bild)


Fredag=Party

Igår så hade Frida och alla dom klassfest i hede hemma hos Emil Lund. Jag fick också hänga på, tur att det var andra där med haha . Åkte till Hede med sex bussen och när vi kom fram gick vi på ok och sedan hem till Anya.. Vi började där lite smått och vid 10 tiden gick vi vidare hem till Emil, Hade skit roligt !
Här kommer lite bilder från den kvällen !

    

Och snyggaste igår var iaf;

hahahahaha


rockstar

Ojsan, nu var det nog förlänge sen jag skrev sist! Har hunnit med mycket under dagarna.. I tisdags så hade vi middag vi brudar. Jag Madeleine Rebecca Elin Lina och Frida, till förrätt åt vi en skagenröra på mackor (SJUKTGOTT) och till varmrätt blev det kött med potatis och rotfrukter i ugn. Allt vart verkligen suuper gott! Senare på kvällen kikade vi lite på film och åt vårar Efterrätt. Chokladpudding varvat med vaniljsås. var inte så lyckat kanske haha. Sedan sov jag Madeleine och Rebecca hos Frida. Tänkte gå upp tidigt för att vi skulle åka skoter på onsdagen, men med nästan 30 minus så sket det sig.

Igår åkte Jag tomas och Maria till hede för att hämta johan, slutade med att vi vart stående vid östbacken, bilden gick sönder. Fick vänta där ett tag på att någon skulle komma och dra hem oss ;) Igår fyllde Magnus 40 år också. Och det firades med dom närmaste (MammaOlleJagJohanMagnusMariaTomasVilleLindaAnnaPippiOveMommaMoffa) här hemma med god mat och tårta.
 Älskling sov här och idag skjutsade vi hem honom för jag skulle på Hälsocentralen en snabbis. Sedan åkte jag hem till Madeleine ett tag och när jag varit där i typ 10 min ringer pappa och säger att han ska hem till Vemdalen så jag kunde åka med honom.
Ikväll kanske jag skulle hitta på något med Tommy, skriver sen :)

puss :)



 Grattis, 40 år :)


Magnus&Jag


. Världens bästa födelsedagsbarn






Grattis ronja på födelsedagen! Hoppas du får en skit bra dag
och mycket bra saker. Vi måste verkligen hitta på något
snart tycker jag, JAG SAKNAR DIG! <3
love you hun<3


 

 


jaktstugan !

hejsan !
nu ska jag och frida upp på skalet och GÅ ända upp till jaktstugan, kan ni tänka er mig göra det ? :D

snygg cam bild ;)

 


fiskaa

Hejsan!
Igår fick jag inte tiden till att skriva men vi kör idag ist :)

Igår jobbade jag lite och sedan på kvällen kom Frida till mig. Vi kikade på en Harry Potter film och sedan efter den så kikade vi på MammaMia. Gud vilken bar film det är. Den är verkligen skit bra, man lir så glad när man ser den, haha. Efter filmen åkte Frida hem och jag gick o la mig i min sköööööna säng.

Idag väckte mamma mig och undrade om jag ville följa henne och Olle o fiska. Jag gjorde det och Pippi&Ove följde också med :) Haha där fick pippi ove och mamma 2 st var och jag&olle vart utan.. Surt!

Ikväll vet jag inte om jag ska träffa johan, men tror så. hoppas <3





nyår 09 ! :D

Gott nytt år på er allihopa. Hoppas ni har haft ett lika bra nyårsfirande som jag hade! Verkligen skit rolig kväll hade jag. Underbart folk, god dricka och bra musik.

Här kommer lite bilder jag snott av Madeleine ! :)

    

    

    

    

    

  

 

Bästa kvällen på länge , bara älsklingen som saknades!