Midsommar helgen!

Vill ha midsommar igen för det va så fruktavsvärt rolig helg! Vi började fredagen med att kliva upp en skaplig tid och duscha och sedan göra oss i ordning. Började ta något glas vin hemma hos mig med Jenny, Erica, Erica och Stingen. Magnus kom en sväng också. sedan begav vi oss till Tobias(fjuppas) där det va fest. Väldigt trevligt!
sedan begav vi oss mot ön. Haha fyfan, jag och Jenny är nog dom galnaste jag vet & dom bästa jag vet på fyllan! På ön träffade vi mycket roligt folk, drack cider och så. Avslutade kvällen runt 4-5.
Vaknade upp och ,ådde pyyton, mådde verkligen som man förtjänade kan jag lova. Dålig humor hade man också, Jag och Jw skrattade nog åt allt. Ta sig i kragen och börja göra sig i ording igen. Jag, jenny och Sanna satt hemma hos mig och väntade på skjutsen till Hede. Väl i hede va vi ute på byn, uppe på åsen och sen så blev det parken. Jay va väl bra, men inget jag lyssnar på så hade hellre sett något annat! Haha min skjuts drog hem och jag va kvar i Hede, slutade med att jag hamnade i Hogdal..

det var min Midsommar de! 

Vill tillbaka till Västervik!

Skriver ju allt fär sällan här i bloggen, men för er som inte vet så åkte jag, Jenny, Annika och pappa ner till Västervik den 16. Vi gjorde inte så mycket, vi tog det mest lugt och bara njöt. Bada lite, körde vattenskoter bland annat!
Satte även ner farmors urna i en Minneslund också. Skulle sedan åka hem på Söndag men det blev lite ändrade planer. Pappa och jag börja bråka så han lämnade oss där nere och drog hem på lördag ist. Smart drag av en pappa att lämna sin dotter 70 mil hemmifrån!! I alla fall tog vi oss hem med buss till Stockholm på tisdagen och därifrån åkte vi med Magnus.




En sak som är säker är att jag flyttar dit när jag är klar med skolan!

BARA EN VECKA KVAAAAAAR! :D

YEES, nu äre bara en vecka kvaaaar till älskade 18! Ska bli så fruktavsvärt skönt att fylla år och bli 18 som alla mina andra kompisar!

jag räcker inte till..

.. och nu börjar det bli jobbigt.

ojojoj, nästan glömt bort dig kära blogg.

Hänt så himla mycket sen jag skrev sist så vet inte riktigt vart jag ska börja, plus att jag inte har någon egen data längre, den har gått sönder.. bu..  Kan ju i alla fall börja med att det är så fruktansvärt jävla skönt med sommarlov. Jag ska jobba lite i sommar sen ska jag bara njuta av tiden. Livet går gött nu, skrivit in mig på körskola och ska övningsköra första gången imorgon, gött! Fyller 18 om 24 dagar och i sommar har vi planerat så himla mycket roliga saker som vi ska göra, Wöööhööw!

I helgen så var det skolavslutning och det börjades med lite fika på skolan, sedan sket jag och Jenny i att gå till kyrkan eftersom att man inte gör något speciellt där ändå, vi följde med Jannice och Karin till Svegssjön istället. Där solade vi och jag och jw tog även ett rätt så kallt dopp. Men de va gött! For hemmåt för att janncan skulle jobba vid halv 3 så då åkte jag karin och jenny bara runt i det sjukt fina vädret.
Hem för att duscha och fixa håret och klänningen fög på. Sedan drog vi på Grillning och Sminkparty hos Gerda med Jenny, Agnes, Tina och Jessica. Gick dock inte så bra för oss att grilla så vi stekte maten istället. Vart riktigt gott så vi vart mätta och belåtna. Sedan drog smink partyt igång! Måste verkligen rekommendera det för det var faktiskt väldigt roligt och det var en trvlig sak att göra. Kom en tjej som heter Jessica och börjar visa massa produkter från Mary Kay och sedan fick vi sminka oss och köpa produkter om vi ville. Klart vi ville det, slutade med att jag handlade för 1800kr. Köpte Concealer, Foundation, Puder, Mascara och tre rengörings produkter för annsiktet. När det sedan blev klart var det bara att sätta igång att dricka, haha tror att vissa av oss kanske drack lite för fort och lite för mycket, eller vad säger du jw? ;)
Gick ut efter ett tag och träffade massor av folk, var kul att umgås lite med Magnus eftersom att det var så länge sen. Vi gav upp runt 7 på morgonen. Igår var man ju inte i högsta skick om man säger så. Va ute en sväng på Svegssjön och bada igen, sedan sov vi ett tag jag och Jw. Sedan kom Emil, Peter, Tommy och isak och hämtade mig så jag kunde komma hem till älskade Vemdaln för lite jobb som jag är på nu. Det är hel dött här och finns inget att göra.. Boring.. Men go-lön idag så vem klagar ?



Men blir till att åka tillbaka till Sveg ikväll eftersom att jag ska köra imorgon på morgonen, sedan efter det blire tillbaka till Vemdalen för jobb och sedan tillbaka till Sveg på tisdag, phuu vilket schema! Och på torsdag drar jag, Jenny, Annika och pappa till Västervik också, hur gött ska inte det bli då? Riktigt gött faktiskt!



blir så ledsen att man ska få skuld för något man inte gjort.


åh älskade lilla plutten :(




lillegofisen, det gör lite ont i mig. sov gott ♥