forum imorgon, yes!



imorgon är det forum, ska bli så jävla roligt ! Frida, Madde, Becca, Matilda, Christine och jag i en stuga.
kan det bli bättre ? NOPE !

feel good! :)

Helloo. :)
Har faktiskt varit i sveg sen i måndags så har inte haft tillgång till något internet. Har bott hos världens bästa Koijor, så sjukt glada att ni två finns! Utan er, vad vore sveg då?
Mår riktigt bra när jag är i sveg nu, har haft så himla roligt den här veckan!!! Skrattar som aldrig förr :)

I måndags så gick jag och rebecka ut på en promenad men sedan orkade vi inte gå hem så vi ringde benny, men inte att han kom. Så Kalle och Saku kom och hämtade oss ist och sedan åkte vi bil med dom hela kvällen, planerade in att vi skulle ha en Skräck films natt någon gång under nästa vecka. Igår blev det skola tills 20 över 11, gött att sluta lite tidigare! Sedan var Jag och Rebecka lite med Benny, spelade kort och hämtade saker åt han på ica osv. på kvällen åkte Jag å Rebecka ut på björnspaning med Benny och Mackan, hade turen att se en jävligt smal björn ;) Blev lite mer bil med dom, sedan över till Sakus bil och trängas som ett as, haha ! Sedan äntligen hem och sova.
Idag blev det mässa på folkan, stod i montern i en timme sen fick jag sluta.. Tog 2 bussen hem och packa för att sedan åka tillbaka till Sveg. Tror jag övningskör till Vemhån för där kommer nog Rebecka, Kalle och Emil å hämtar mig :)

hörshej






:(

vet inte vad jag ska gör för att inte tänka på dig.

what a big mistake, what a fucking big mistake!

Igår kväll var det film kväll på gårn i Hede. Var väl så där, träffade Linnea & Tilde som var efterlängtade. Åkte även lite bil med Veronica och pratade lite. Annars så sög kvällen Ba**e. Idag blev det jobb, sjukt seg & jobbig dag idag. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Ikväll ska jag hitta på något med Frida och Elin, hoppas på mycket skratt, känner att jag behöver det nu!



If only I had walked a different way
There is nothing that can change already taken steps
Would do everything that were in my capacity
And give anything right now
But what I want to reach, that i never can get
And i really wish that i could make everything to change
There's no way out of the darkness
And no future, because I will never be free
So can my life turn into something good ?




känns som en trappa som jag aldrig klarar av

Inte skrivit på ett tag, mitt liv ser lite upp och ner ut just nu. Skolan går dåligt, fått brev hem från skolan och det visade inget bra. Fått varing för idraget studiebidrag. Konstigt hur allt dåligt händer på en och samma gång och hur ens liv bara kan rasa på en liten kort sekund när det verkar så himla bra.. Men skenet bedrar.. Igår var jag tvugen att åka till sveg så jag fick tankarna på lite annat, for till mina Koijor. Idag blev det ännu en jobbig skoldag.


livet måste gå vidare
ska försöka glömma
men just nu känns allt
så meningslöst .


:'(

önskar att allt vore en mardröm och jag snart vaknar upp!

det är bara du som ser





lägger ner bloggen ett tag, skriver kanske någon gång i veckan men inte mycket.
bara när jag behöver skriva av mig.




såren läker med åren,
det har dom gjort förut.


:\

vet liksom inte hur länge jag klarar av det..

I wonder , I wonder how it got so wrong.
It hurts so bad all those things you said.
I feel so cheap, used and untidy

tråkigt

Hello. Igår kom ju frida och elin hit, vi kikade på film och bara tog det lugnt. När dom åkte hem kanske halv 2 så gick jag och la mig. Idag har jag inte gjort någonting. Väntar på att en seg pojkvän ska höra av sig för att jag sedan ska åka vidare till honom.

Justja, har i alla fall beställt den där klänningen och skorna + en till klänning! :) Det blir grett tills forum.


I MISS U BABE !

oscar !



även fast du tror jag hatar dig så älskar jag dig ! :)

Kavaj - check !


har äntligen köpt mig en kavaj, den hittades på skalet för 599kr ! :)


(kommer kanske en bild med den  på senare)



Under lovet har jag inte alls skrivit mycket, har inte känt att jag vill eller orkar blogga just nu. Men lovet har spenderats med frizza för det mesta och vi har jobbat tisdag-torsdag på fjälldagiset. Gick jätte bra faktiskt ! Synd jag inte kunnat vara med Johan något, bara en endaste gång under hela lovet.. :(

Igår följde jag Fridas family till Vemhån för att kika på hundvalpar. Tror ni jag vart kär eller ??? Att jag blev! Så nu har jag tjatat på Magnus att vi ska köpa en till hund, till och med sagt att jag kan betala halva ;) Vart kär i en tik som hade ränder på tassarna! JAG MÅSTE HA DEN! :) Tror & hoppas att jag får min vilja igenom!

Annars händer det inte så mycket i mitt liv just nu, har ju en mage som knappt funkar längre.. Men ska snart till läkaren med den. Mamma trodde magkatarr, magsår eller en ny allergi. Och det hoppas jag verkligen inte att det är. Det skulle vara himla jobbigt med en till allergi. Har ju så pass många redan.. Dagarna annars rullar väl på men vill att det ska hända något i mitt liv snart.

Men snart är det ju forum!! Vi har hyrt stuga/lägenhet tills då och det kommer bli grymt. Frida, Madde, Becca, Christine, Matilda och jag är det som ska bo där. Så himla roligt kommer det bli!

En annan sak som gör mig deprimerad nu under 2010 är det att alla, eller dom flesta av mina kompisar blir 18 år. Jag , lilla 17 åringen får stå utanför medans alla mina kompisar är på krogen, haha!

Nej nu ska jag leta kläder, ska beställa en klänning och ett par skor tills forum :)
Här är dom jag hells vill ha :




Och sen kom jag på att jag verkligen måste börja leta klänning tills jag ska på bröllop, åh jag fattar inte hur jag ska hinna allt. Måste nog in till stan någon dag eller något och hitta en.
Nej nu blev det långt inlägg här.. Ska och äta nu hos Pippi och Ove, sedan kommer brudan hit så vi ska ha mys kväll . Puss

jag saknar dig johan :( <3




jobb.



nu blire jobb! :)

.

......

du gav mig anledning att andas
ett skäl att leva
nu när  du är borta
vem blir jag då?


min babe !

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


du är allt jag vill ha och lite mer, jag älskar dig!


.

looov.

Fasiken vad fort tiden går alltså! Redan påsk lov.. Tänk att jag snart har gått första året på gymnasiet? Kommer ihåg första dagen i 7an som att det var igår.
I alla fall har jag inte kunnat skriva något under veckan, Har inte gjort så mycket.. Varit med Johan och har sovit en natt i sveg hos koijorna. Mys! I Torsdags hade vi middag här hemma. Johan var här också. PÅ kvällen gjorde vi ingenting och igår så for vi upp lite på skalet och där köpte jag ett par leggings och en tröja. NICE! Senare så åt vi middag hos Momma och Moffa och på kvällen gick jag och la mig tidigt. Idag blir det till att åka upp på skalet till Frida och hälsda på henne som jobbar.
Ikväll vet jag inte alls vad det blir. Och på lovet vet jag inte heller.. Vill upp till oxsjön i alla fall någon dag, får se om jag får med mig någon.

Här är kläderna. ( smutsig spegel;) )