jag älskar mitt liv och är stolt över dom jag umgås med !

så jävla gött att man kan kolla upp IP-nummer säger jag bara :)


When it was good, we were sitting on the top of the world. When it was good, no I never wanted nobody else. When it was right, not like tonight. We were sitting on top of the world!



Åk aldrig till skanderåsen! HAHAHA

Som sagt så åkte jag till sveg i tordags, gjorde inte allt för mycket. Blev skolan igår och fick faktiskt klart 2 saker på bilden, skönt! Åkte hem med 2 bussen och Marielle följde med mig hem till Vemdalen :D
När vi kom fram gjorde vi going mat och sedan kom Emil och hämtade oss. Haha guud vilken galen kväll. Hämtade upp Tommy som även hade med sig lite Jäger.
Ryktades om "fest" i Hede så vi tänkte vi skulle dit och kolla. Kom dit, va hos någon som hette Lisa tror jag. Va lite Wemer ettor där och lamt vare, Emil körde ju så han drack inte, jag drack två öl, men Marielle och Tommy blev lite på lyset och tömde Jägern! Drog mot Vemdalen typ kl 12 igen. Tommy blev för klen och åkte hemmåt.
Själv så fortsatte Marielle, Emil och jag färden mot Svenstavik. Hahaha fan vad jag garva alltså. Började med om att Emil svänger in mot en väg och så ser vi skylten där de står Mattmar 7. Så började vi åka mot Mattmar men ändrade oss och styre tillbaka till Svensta. Där inne i Svensta så ser vi att man svänger mot Skanderåsen. Så vi svänger och köttar på och kör ganska fort och alla säger typ : SKANDERÅSEN SKANDERÅSEN SKANDERÅSEN. När vi sitter och skriker de så PAAAAAANG, smäller de i hela bilen och vi flöög. HAHA helt seriöst alla flög upp i taket. Haha fyfan vad jag garva, helt sjukt!
I alla fall efter de så styrde vi kosan mot Östersund. Kom dit och träffade Dennis & Dag tror jag han hette. Köpte körv sen for vi hemmåt. Galen men så himla rolig kväll. Kom hem halv 6 imorse och så sov ända tills 3 idag.. Klev upp gjorde ingenting, sedan gjorde vi hemlagad Pizza till mig Marielle och Olle! Skiiit gött blev de!
Nu vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog gå till vardagsrummet och kolla när Marielle och Olle spelar TV-spel. Roliga kompisar ;)

PÖSS



sveeeeeeeg!

Haha igår var nog den roligaste dagen på länge. Praktik som vanligt sen så kom Emil och hämtade mig. For runt lite och sendan hämtade vi upp Tommy och skjutsade honom till Sveg. Var hos honom ett tag och drack kaffe och chillade. Sedan träffade vi Marielle och Tina ett tag sen så åkte vi hem. Åkte runt ännu mer, sen kom vi på att vi skulle åka och tanka i Klövsjö. Så de gjorde vi, sedan åkte vi till Viken och kikade lite. Haha tror de fan bara var vi ute.. Inte en bil mötte typ. Kom i alla fall hem kl 03.00 efter en sjukt rolig kväll. Älskar att vara med Emil, för han är inte som alla andra killar. Han är verkligen en bästavän och är hur snäll som helst!

Idag vaknade jag runt 12 och kl halv 2 åkte vi mot Hede. Jag, mamma och Pontus, åkte dit för att Valpisarna skulle besiktas och få spruta. Gick bra faktiskt :) Kommer bara bli tråkigt att dom första hämtas redan imorgon :( Men vad gör de när jag ändå får en heelt egen? Gissa huur glas jag är :D
Här är min skönhet ♥



Så nu vill jag att ni ska ge mig förslag på namn till en tik! Kommentera gärna (iofs så vet jag att ni suger på de men man kan göra ett försök)

Ikväll åker jag till Sveg. Ska gå på skolan imorgon tänkte jag. Och imorgon så följer även Marielle med hem. Får se vad vi hittar på då.

Puss hej!

ni är mitt allt




Sitter och äter vindruvor och väntar på emil! :)

Heeeelllo!
Sitter och äter vindruvor och väntar på Emil just nu. Idag har jag varit på praktiken som vanligt och jag verkligen storm trivs på Time. Skulle lätt kunna hoppa av skolan och börja jobba där nu på en gång.

Haha just ja, glömde skriva i förrgår att jag och Emil va ute och åkte bil och tänkte att vi sett allt i vemdalen så vi drog och kollade i Klövsjö. Och de va fan intressant! Illa att de till och med är intressant att se Klövsjö..

Men i alla fall så igår tänkte vi att vi skulle åka dit igen och kolla. Men de blev att vi fortsatte våran färd mot Skålan och sedan Fotingen. Haha en trevlig liten tur faktiskt!


För övrigt så saknar jag mina goingar i Sveg!
Speciellt Jenny, Tina, Marielle & familjen. Men imorgon kväll kommer jag och kramar om er goingar!

Haha en king bild med dom allra bästa på! <3

du valde fel väg :(

Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Cause I know I don't belong
Here in heaven


Satt just och kollade på en video om Joel som någon av hans vänner gjort och då brast det. Både mamma och jag började grina. Usch vad jag inte ville att du skulle lämna jorden du hade så mycket framför dig ju. Jag saknar dig Joel! :(


Now I wanna leave but I'm lost, So now I can't break away. Although I've made up my mind. My heart is refusing me!


I've been crushed, beaten down
And I'm frozen to the ground
Like a fool, I've trusted you
Still I'm hopelessly in love
I never thought that I would be this helpless
I can't believe I'm giving in for you, I
I've been crushed, I've had enough
Me for you
And you for me
It was us against them all
But slowly it came to me
What was underneath it all
I never thought that you could be this reckless
I can't believe you're doing this to me, oh
Strip me down
I'm naked now






Messing up, All the time, Sucking up, You just cannot see it, I'm sick of you all the time!



BEROENDE.

Varför är vi så snygg ? :)



lååång arbetsdag

Heeeelt slut efter denna dag kan jag ju säga.. Jobbade på Skalet 08.15-16.30 hem och åt sen jobb på Time 17.00-21.00 ..

I alla fall så blev det igår att Emil & Dennis kom och hämtade mig. Vi åkte mest bara bil och pratade och skrattade! Kom väl hem runt kl 12 och då blev de plums i säng och kan lova att jag somna fort och även djupt. Hade 6 missade samtal när jag vaknade och hade inte hört att de ringt alls, haha!

Ja som sagt har jag inte alls hunnit med någonting annat än jobb idag. Tog med två filmer hem idag också så ska nog på en av dom nu när jag skrivit klart här om jag orkar annars blire imorgon :)

Söv så gaatt då!
Pöss!



det är något med oss som aldrig
verkar försvinna ur mig...
i fucking miss you

näs med grabbarna grus

Tänkte kanske jag ska börja skrvia här lite mer nu när jag är hemma. Har lite mer tid åt bloggen då, eller ska försöka iaf ;)

Igår så var jag med Emil & Tommy hela dagen, åkte hem för att käka för att sedan följa Isak och Tommy på en liten Minnesstund som var för Joel. Var så hilma fint men samtiditg jobbigt. Fällde många tårar för dig min vän!
Senare så åkte jag, Emil, Tommy och Isak upp på Näs. Spelade kort och hade hur trevligt som helst, skrattade himla mycket gjorde vi. De behövdes, och inte bara för mig!
Somande runt halv 4 och vaknade 11 imorse. Åt lite frukost sen så åkte vi hem och sedan vidare till hede för att Isak skulle hämta ut sitt körkort. Men de va stängt så vi åkte hem och nu har vi just ätit middag med moster och morbros familjer och momma o moffa! Gaaaatt!

Ikväll tror jag att jag ska träffa Emil lite och sedan blir de sova för imorgon vankas det jobb på skalet.
Cash is king!





Emil min fina vän ♥
I always be there for you my dear friend, i love you!

Vila i frid, joel ♥ I minnet Du lever, Du finns alltid kvar, I minnet vi ser dig, precis som du var.

»11 november 1993 - 16 mars 2011«
Det gör så ont, så många frågor men inga svar. Svårt att finna ord.
Kommer bara upp minnen. Jag kommer sakan dig min vän! :'(

He put that bottle to his head and pulled the trigger
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby.


Sov så gott Joel, önskar du vore här med oss!
Hoppas Stina tar hand om dig där uppe! ♥






:'(

ofattbart, det får inte vara sant :(

Alltså fyfan.



blir så jävla arg!

soon you might be mine.


min lilla fis som kanske snart blir min!