sveg

Ja då var man i sveg igen.. Skolan gick bra, slutar ju 12 på måndagar. Faktiskt tycker jag att det är segt för vad ska man göra sen liksom. Efter skolan så gick jag hem till lägenheten som jag inte vart i på 3 veckor och sedan gick jag och Koijan till ica och handlade middag som vi senare ska laga. Blir en nyttig gratäng i ungn för våran del. När Erica slutat så ska vi på dollar och handla lite julpynt till lägenheten. Jag tycker att det är så himla tråkigt att komma till en lägenhet när det ser ut som vanligt och hemma är det julpyntat och fint, jag vill trivas för det gör jag inte nu i alla fall. Och efter jul så ska mamma fråga om jag kan få måla om, vill måla 3 väggar och tapetsera 1 vägg i det stora rummet, sedan vill jag även måla om köket till vita luckor för nu är dom knall gula och gräsliga. Hoppas jag får och har föräldrar som orkar göra det ;)

Kanske skriver sen vad jag handlat och så.. Puss!



Rebecka Koijan <3

I'm the best !

Har just kommit hem från bingon men icke att man vann, var så nära typ 4 gånger men inte ville det gå med sig inte. Annica vann 400 i alla fall, grattis till henne! Luciorna var jätte fina allihopa, men eftersom att Matilda är något alldeles extra så fick hon 12 röster av mig och frida och hoppas att hon blir! Men dom andra var oxå jätte fina.

Imorgon blir det tidiga bussen till suuursveg igen, men imorgon ska jag faktisk sova där för jag och Erica tänkte gå på dollar och köpa lite jul saker till våra lägenheter ;) Annars längtar jag bara så sjukt mycket till helgen för då ska jag ta skoter kortet. Och det blir även att Mikaela ska ta det med mig och bo här, det ska bli jätte roligt! Det var alldeles för länge sen jag träffa henne nu faktiskt!

Puss

Midsommar 2008, Erica Mikaela Madeleine <3


Första advent !

Nu åkte Johan hem och jag saknar han redan! Idag har vi inte gjort så mycket, kikat på film och mest bara myst. Så nu ska jag väl ta och fixa någon mat för familjen ska bort på middag men eftersom att jag och frida ska spela bingo på Lövås så missar jag den. På bingon ska även Härjedalens lucior sjunga lite tror jag så det är ju mest därför vi ska dit!

Idag är det ju Första advent och jag är helt öst inför julen, tror jag aldrig har längtat så här mycket faktiskt, jag verkligen älskar julen. Alla samlas och har det mysit, maten haha ja allt är bra. 
 
Jag skriver mer sedan efter bingon så får ni höra hur det gick ;)



Jag saknar sommaren!


<3



jag älskar dig !

jag och mina brudar


 
Nu har jag lagt till en bild på min header så jag slapp ha det där tråkiga som jag hade innan, inte så här den ska vara heller men den får vara så här så tills vidare :)


tomten jag vill ha en riktig jul

Idag gick jag och Frida fram på julmarknad och tro det eller ej men när vi kom fram fick vi en varsin godis påse av jultomen! Vi köpte även lite Fudge, en ljus choklan och en pepparkaka. Sedan tog vi oss en promenad hem och nu sitter vi och väntar på julen som snart kommer. Diggar julmusik gör vi också!

Ikväll kommer Johan till mig , skriver senare !
puss !


=(

Hejsan!
Idag började jag egentligen 20 i 10 men jag åkte ju med bussen så jag kom fram 10 över 8 så jag gick till Koijan och var där tills vi började. Väääldigt slapp dag idag på skolan, men hade ju kul ändå eftersom att Rebecka gjorde min dag. Åkte hem och sen har jag fan inte gjort ett piss, eller städat rummet men nu är jag bara ledsen för att jag tänker på hur lite jag och Johan kommer att träffas i vinter eftersom att han kommer tilbringa mycket tid åt skoter.. Det får mig verkligen att bli ledsen att vi inte kommer träffas som vi brukar och då kan det även kännas att det blir jobbigt men det får vi fixa. Måste helt enkelt göra det!

Ikväll ska jag ner till Frida och kika på idol, mysigt värre! Men jag hoppas verkligen på att Mariette åker ut ikv, eller egentligen vill jag inte att någon av dom sista 4 ska åka ut för jag gillar dom alla men om man måste välja blir det mariette faktiskt! Kanske skriver sen om jag orkar !

puss !



Doktorn .....

Hej !
Imorse kom mamma och hämtade mig hos frida och vi åkte vidare till stan och har även varit hos doktorn idag , de gick inte så bra idag faktiskt.. Har fortfarande inflamation i mina lungor ( vilket aldrig verkar gå över) och min astma suger, den är verkligen dålig. I vanliga fall tar jag en medicin som heter Symbicort varje morgon och kväll och min bricanyl när jag behöver, men nu var det så dåligt på det där blås provet som jag gjorde så nu ska jag fan knarka ihjäl mig tror jag. Ska ta Symbicorten 3 gånger morgon och kväll och det ska tydligen göra så att jag blir bättre. Ska på återbesök i januari för att kolla om det blivit bättre och om det inte blivit det så ska dom hitta på någon annan medicinering som jag ska få prova. Är så less på den här skiten, nu har jag ju faktiskt varit noga med mina mediciner men det hjälpte tydligen inte. För det blir ju typ aldrig bra.. Men det var en ny läkare idag så då kan vi ju hoppas på att hon fatta och gav mig rätt medicinering.

Annars gjorde vi inte så mycket mer i staden, vi gick lite på stan och jag pekade ut några julklappar och införskaffade mig två nya piercingar och foundation. Nej nu ska jag kika på S.O.S gute och sedan på Glee.

Puss


NEW MOON!!

Just kommit hem till frida efter kina mat & new moon. Jag tror jag grät halva filmen, så himla bra var den. Jag blir bara ledsen när jag tänker på hur lång tid det är tills nästa film kommer. Edward alltså, jag fattar bara inte hur snygg och allt vad han nu är. Han är perfekt (Men johan är bättre!) verkligen en tjejs dröm! Filmen var verkligen jättttte bra, så den måste ni bara se! Först blev man besviken över vad han gjorde men sen kommer han och säger det där i slutet, jag trodde jag aldrig skulle sluta gråta ! :D Haha jag kanske är känslig men det går bara inte att inte gråta när man ser den!

Imorgon kommer mamma in typ 11 och då ska vi gå på stan lite, hitta julklapp till Joahn osv. Ska även på årlig kontoll för min astma, hoppas den blivit bättre än förra året när jag hade inflamation i lungerna.. Men det hoppas jag gått över!

Saknar dig johan! <3

östersund

hejsan!
Tod halv 11 bussen till stan idag till min kära frizza! Shit vad segt det går att åka buss från sveg till östersund, tog typ nästan 3 timmar. När jag kom fram så gick jag lite på stan sen åkte jag till fridas skola och hämtade hennes nyckel för att sedan gå hem till henne. Diskade även åt henne ;) snart ska vi ner på stan för att käka på kina resturang, tror att Lina följer också så det blir nice, efter kina ska vi se New Moon, ska bli spännande och se om uppfyller kraven som man vill! Hoppas det.
Skriver sen efter filmen och berättar.



puss

in my dreams i hold you tight

Hello!
Upp tidigt i morse för jag sov hos älskling inatt, igår kväll gjorde vi inte mkt alls utan tog det bara lugt. Fick även komma hem till hans mamma för första gången vilket var mkt trevligt! Idag har varit den segaste dagen på länge, trodde aldrig att lektionerna skulle ta slut. Åkte hem idag med men tänkte åka tillbaka till sveg ikväll för att vara med kompisar men det blev inte så :( Så ikväll blir det till att baka lussebullar med vit-choklad i med mamsen och olle och bara mysa. Det kommer nog bli riktigt nice! Har ännu inte fixat bloggen men det kommer snart hoppas jag, måste skicka bilder till lise som ska hjälpa mig vilket var riktigt snällt! :) Nej nu ska jag gå ner och baka och även försöka få Johan att bli glad på mig !!

johan jag älskar dig!


Day Dreaming

Tillbaka till skolan idag efter 2 veckors APU som har varit roliga, känns så jobbigt att komma tillbaka till skolan när man har varit ifrån den i 2 veckor för då känns det som om att man bara sitter och drömmer bort dagarna och inte lyssnar på läraren alls, men det kanske bara är jag som blir så ;) haha! Men vi gjorde inte så mycket idag, rätt så lugnt faktiskt.  Och så kommer våran mentor Micke och säger att vi fått nya scheman igen.. Och då visar det sig att vi har haft dubbelt så mycket handel än vad vi egentligen borde ha haft (Y). Så nu slutar vi tidigare varje dag, det var ju skönt iaf och skönt att vi kommit mycket längre så då kanske det blir lite fritid sen då! Ikväll ska jag ta 6 bussen till hede för att vara med johan, var ju rätt så länge sen vi träffades nu så det ska bli skoj! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på..



saknar turkiet

Saknar turkiet !!


Skaffat blogg som alla andra! (Y)

Blev så att jag skaffade blogg nu med, vet inte alls om jag kommer gilla det men ska iaf prova
eftersom att dom flesta har det nu ^^

Idag tänkte jag och frida ut och gå men icke att det blev av, utan vi hamnade framför tvn ist,
haha förvånad jag blev.. Men det var kul att träffa frida lite med tanke på hur länge sen det var
hon och jag hittade på något.
Nu är jag helt själv hemma och det gillas verkligen inte! Det spökar nämligen här haha.. Imorse när
jag och magnus satt nere så hörde båda att det gick någon på övervåningen och det var bara
vi i huset. Usch!

Bloggen ser förjävlig ut men ska be någon hjälpa mig med det ! Är inte så smart på sånt här haha.




Välkommen till min nya blogg!