kärlek♥

Hur bra är inte Johnossi? Ärligt talat så är dom fasiken bäst!!!









Like I'm the only one who knows your heart


rihanna - only girl

marina and the diamonds - i am not a robot

bättre låtar.


Händer inte så mycket eftersom att jag inte ens orkar skriva om det här.
Så ni får lite fula cam bilder på mig ist eftersom att jag är så jävla snygg. haha







känner vilket jävla värdelöst inlägg det här blev haha, hörs hej!

drunknar i mina egna tankar.

Jag vet inte vad jag ska göra, kanske är det dags att släppa taget innan jag blir helt förstörd. Redan mist dig en gång och vet inte om jag är redo än för att känna den smärtan som jag gjorde när jag blev själv. Eller så kanske ja måste försöka komma dit du är och visa upp mig. Känner mig helt osynlig för dig, kanske är det för att du inte vill se mig. Jag står här helt värdelös och utan svar på alla mina frågor som jag har. Jag har kanske inte det du söker efter eller är bra nog för dig. Men en sak som jag alltid sagt är att jag kommer vänta på dig. Även om det kommer ta hela mitt liv så kommer jag vänta enda in i graven - i will always love you♥/e

skit liv.

Ja den rubriken förklarar allt just nu!

heime på lurre

kom just hem från skolan ska väl tillbaka sen. vårat schema är ju som det är och vi har fleeeer flera hål timmar. så jag gick hem till Marielle, så nu ska vi snart gå på dollar.

hittade just en gammal låt som var min favvis förut!







in whovalley



Är i vemdalen över natten. Igår var det lite party i sveg, började hemma hos rebecka och sedan gick vi till längan på fest. Jag och Rebecka kom hem rätt så tidigt men vart väckta 5 miljoner gånger på natten tror ja :( haha. Idag har jag emil och rebecka käkat på knuten sen for vi hemmåt. N ikv ska jag nog vara med Elin och Emil, göttä!

pusssis

haha



go låten

koijan ♥



imorgon blir det till att röja sveg med min brud koijan !

Hjääääälp

Alltså kan någon snäll själ där ute hjälpa mig med lite blogg design ??
BER, haha !

home sweet home ? NEJ

Home sweet home? Nej faktiskt inte. Fattar inte vad som hänt men tycker inte alls det är kul att komma hem längre. Känns som jag har mitt liv i sveg just nu även fast att jag har min familj här i Vemdalen så trivs jag inte alls här längre. Kanske är för att det inte händer ett piss här eller något. Känns även konstigt att jag säger just det för förra året funderade jag ju till och med på att flytta hem..
Aja nog med tråkigheter..
For ju som sagt hem idag eftersom att jag skulle klippa mig, blev nöjd som vanligt när Kajsa klipper mig! Tog bara bort det slitna och så ska jag färga nästa gång jag klipper mig ist :) Så blev inte så stor skillnad men.

Imorgon åker jag till sveg igen, får se om jag stannar där eller om jag åker hem. Orkar nog inte vara i Vemdalen och bara sitta hemma och tråka.

hare bra, pösshäj


ni är knark ♥


skönast i sverige


helan och halvan tog sig på ballan
den ena var tjock och den andra led av bråck

tjuuuue brursaaaaaaaan, gött äl?
tjeeeeee hoe, bara gött här vettu, själv ?
joråå, skärt upp halva handleden,annars fin fint gumman, görudå ?
men åh, varför fick inte jag vara med ?? :( nää jag har just bajsat.. Hårt som fan var det .
hon hade bajs i fittan
jasså ? mycket äl ?
skaplig körv
hejdå
herrrå

osäker



Men jag har slutat säga nej
nu ska jag göra vad jag kan
jag ska riva mina murar
tills vi ser varann
Jag har aldrig fått ihop
modell och verklighet
jag tankar nya tankar
men långsamt som du vet
Så jag lovar ingenting
jag såger hellre förlåt
vi ska vara dom vi vill vara
hellre nu än efterråt
Jag vet bara vem jag är
när jag är med dig
j


serrri

gaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh blir fan galen

Million Stylez - Supastar . Carpark North - Just Human





veckans favoriter!

eve skriver en debatt artikel

Sitter nu i skolan och skriver en debatt artikel om att de borde höja studiebidraget.
Tycker jag kom på så bra saker så här har ni den! 


Höj studiebidraget till 2000 Kr!

Studiebidraget borde höjas för alla ungdommar som är inakorderade. Varför det borde göra det är en stor självklarhet tycker många och även jag som är det. Dagens samhälle är alldeles för dyrt för att kunna leva på 1050 kr i månaden.

 

 Varför skulle studiebidraget höjas med 1000 kr till i månaden?

 Jo för att i dagens samhälle kostar allting pengar, man kan nästan inte göra någonting utan att det kostar pengar. Om man ska äta riktig frukost middag och mellanmål blir det rätt så dyrt varje månad. Sedan så behöver man ju alltid tillbehör till hemmet. T.ex som toalettpapper osv. Det betyder att det blir mer än 1000 kr i månaden för en student.

 

Sen är det väldigt viktigt i dagens samhälle att man ska ha rätt kläder osv. Om man nu  ska ha råd med att hänga med i klädmodet så måste man äta nudlar resten av skoltiden. Pengarna räcker inte till någonting. Och ungdommar idag vill inte sitta hemma hela kvällarna och bara plugga utan dem vill ut och ha kul med sina kompisar, vilket som kanske inte går då eftersom att man lagt alla pengar på mat eller annat nödvändigt.

 

Idag är det också viktigt att ha en mobil, på en mobil kan man ha allting och man kan alltid nås. Även via mail är det viktigt. För att kunna skicka saker till lärarna och sånna saker som att söka fakta på internet. Det är ju också ett stort behov av skolan att kunna få kontakt med en elev genom telefon eller mail också. Om man då ska betala bredband och pengar för telefonen blir det även en stor kostad där. Minst 400 varje månad. Det funkar inte då om man bara får kvar 650 kr av studiebidraget att leva på.

 

 Jag själv tycker att det är väldigt dåligt att vi inte får mer i månaden. Vuxna som får flera tusen mer i månaden klagar som bara den. Visst har dem mer räkningar osv, men om man skulle räkna pengarna efter dem betalat alla räkningar så skulle dem ändå ha många fler tusen. Hur ska dom förvänta sig att vi ska kunna leva på 1050kr varje månad? Vissa har kanske en annan inkomst för att dem jobbar. Men alla har inte möjligheten till jobb heller, därför tycker jag är det är väldigt dåligt att vi bara får 1050 kr i månaden.

 

Centerpartiet kom i april-maj fram med ett förslag om att det ska höjas med 500 kr.Dom säger ” Vi vill slå vakt om studenterna. De är, tillsammans med de sämst ställda pensionärerna, grupper som vi tycker ska prioriteras fördelningspolitiskt.” Så nu får alla hoppas på att frågan går igenom och att det höjs med 500 kr, även fast vi skulle behöva mer än 1550kr i månaden.

 


lillfisen

lill skelarn min, du är den sötaste jag vet! :)








saknar rebban och båstad idag ! :)



Idag är en dag jag saknar min goda vän Rebban, bara att tulla och skämta på det sätt som bara du och jag kan. Garva så vi håller på att dö(HAHA). Ibland är du bara för go gullet. Puss♥

Sen så saknar jag även veckan vi var nere i Båstad. Bara tanken när man vaknar upp på morgonen och man behöver inte ens kolla ut genom fönstret, utan man vet att det är strålande sol och jätte varmt. Bara dra på sig bikinin och äta för att sedan dra ut och steka i den as varma solen. Där man inte heller bara kan ligga och sola för det blir för varmt så man måste ta ett dopp i havet. Så jävla underbart!
Vill verkligen vara brun och ha sommar nuuuu. Vemdalens sommar suger ju totalt. Lovar att när jag slutat skolan ska ja inte bo kvar här uppe en endaste sommar till..

Lite bilder sen Båstad

här var vi inne i Båstad


här såg jag min framtida bil!


feta stek båtar som sedan ska bli våra


goooooood kall cider i mängder!


efter stranden


i båstad, frida äter jordgubbar


haha, glad över en klänning jag köpt. tur man kan bjuda på sig själv!


även Vemdalen var med i Båstad och sålde tröjor


ollonborre (deras landskapsdjur)


haha äru lite hungrig rebban?


haha huvva


blev några bilder iaf :)

nää nu blir det sängen, goood night !

skooola

hej hopp.
idag blev det skola för hela slanten. plus att vi var på någon värdelös debatt, men jag och johan satt och spela ungefär hela tiden. efter skolan så gick jag och koijan hem och sen kom johan och erica med. johan hade sönder min säng med :( haha. först gardinen och sen sängen, sen internet.. undra vad fan han gör sönder sen alltså..

nu väntar vi på att lellan ska komma:)

hörshej!



himla glad att jag har dig min vän, jag älskar dig. ♥

cross.

här är lite bilder på Johan och Balder sen dom körde cross. Dock har mitt intenet damp i huvet och så fort jag försöker ladda upp fler bilder stänger det av sig. Så det får bli någon annan gång!


(klicka på bilden för större bild)

lovar att det kommer fler när internet inte har damp!


pics.









tog lite kort i Storasundby, dock inte så bra håller fortfarande på att lära mig :)

Party with my pain

Guuuuu så länge sen det var jag skrev ett riktigt inlägg i min blogg.. Kanske ska ta och bli bättre på det eller vad tycker ni?
Igår så kom jag hem till Vemdalen och det kändes inte alls bra. Fattar inte vad som har hänt, jag som älskade att vara hemma förut tycker inte alls om det längre, trivs mycket bättre i Sveg och kan knappt fatta att jag säger det själv men det är så det är.. Blir typ på dåligt humör så fort jag kommer hit, de är inge bra.

Men igår i alla fall, så började kvällen med att jag var barnvakt till lillen och vi myste till en film och lite gosaker. När han sedan somnat var det inge kul längre så då sa jag åt Oscar att han var tvungen att passa Olle lite så kom Emil och hämtade mig för att vi skulle iväg på Mammas och deras jaktmöte, Emil var shaffis så jag höll honom sällskap! Haha alltså ser varje jaktmiddag ut så där så vill jag fan gå med i deras jaktlag ;) fulla som kastruller var hela högen. När sedan vissa började vela ha skjuts hem skjutsa Emil hem dom men sen kommer Mamma, Jonny och Kennet på att dom ska på jaktbal eller vad det nu var i vemhån. Så då blev det till att köra dom dit. Väntade där ett bra tag och träffade lite folk osv. Till slut blev det så kallt så vi for tillbaka till Vemdalen jag och Emil. For till Albiin en snabbis men sedan ringer dom och ville hem. Så då var det bara till att åka till Vemhån och hämta dom. Haha och vilket liv det var i bilen på vag hem alltså.. Tror fan aatt dom är värre än oss ibland alltså ;) sen blev det hem för att sova.

Idag vaknade jag runt 2 och vet inte riktigt vad som händer idag :) Imorgon ska jag iaf följa mamma på jakt, det blir chill! Är ju som sagt ledig imorgon ändå så då passar man på !

puss

.

Goodbye
Enough is enough for me baby
Youe better get out of my life
And if you come back to me maybe
Remember I told you goodbye

bra skit.











jag är en idiot...




I'm sorry if I was an idiot. I'm sorry if I have treated you badly.
hope you come back to me one day.