a long and sad goodbye

Idag har varit en jobbig dag, har varit och sagt farväl till farmor. och det var så himla fint men ändå det värsta jag varit med om. Kollade på henne ett tag, och det var fint och läskigt på samma gång.. Men ändå skönt att ha de gjort.

Skriver mer imorgon ist..




västervik & världens bästa marie m. familj

Heeej :)

Imorse klev jag upp kl 04.00 för att åka ner till västervik och jag var fruktansvärt trött. Vi åkte bil vidare till Ånge för därifrån gick vårat första tåg kl 06.38. Sedan var de byte i Gävle och i Linköping och sedan kl 16.00 var vi äntligen framme i Västervik.
Lika mysigt att komma hit varenda gång. Men de här är faktiskt första gången jag är här när det är snö. Har bara varit här på sommrarna innan.
Ikväll har vi bara myst och kikat på tv. Hillan kom hit en sväng också, roligt att få träffa alla igen. Har verkligen saknat dom!

Nu ligger jag i sängen och ska sova, för imorgon ska vi iväg och kika på farmor och ta farväl av henne.. Hoppas de kommer gå bra..

Ska även försöka införskaffa mig en mobil imorgon med! :)



when it was us..

ögonorgasm, vill du bli min man?






föralltid

ord kan inte förklara hur mycket du betyder för mig,
du är verkligen min bästavän!



'



All i want, all i need Is to make you breathe! Nu har himlen fått den finaste ängeln ♥

22.02.40 -11.01.11  Sov gott farmor, jag älskar dig!

I tisdags natt kl03.08 fick jag ett sms, ett sms jag hellst inte hade velat fått, där det stod: Nu har farmor somnat in, kram pappa. När jag läste orden somnat in visste jag inte vad jag skulle göra. Det högg till i hela min kropp och i mitt hjärta och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra eller säga. Marielle och Kim var där och jag berättade för dom att Farmor dött och när jag möter Marielles blick då bröt det ihop, började gråta och kunde knappt prata. Känslan är helt obeskrivlig. Jag rinde upp pappa, men vi kunde ju inte prata eftersom att båda stor grät. Eftersom att han inte visste så mycket så fick jag inte veta så mycket just då heller om vad som hänt osv, men fick veta att en hade suttit med henne hela dagen och sedan hade hon somnat in lugnt och fridfullt. Hon hade sett lycklig ut och jag kan se bilden framför mig. När vi sedan la på satt jag bara och skakade och grät. Tur att jag inte var själv för då hade jag aldrig kunnat sova. Vi låg och prata till kanske 5 halv 6 sedan kunde jag äntligen somna.

Morgonen efter gick jag inte på skolan, visste inte riktigt hur jag skulle hantera situationen. Det enda som fanns i mitt huvud var farmor & frågor. Varför skulle just hon dö? Varför har jag inte träffat henne mer som jag borde? osv, kände en ångest på samma gång. Jag hörde henne säga: Hur är de med min lilla gulla? som hon alltid sa till mig, jag var hennes lilla gulla. Det ekade i mitt huvud och hur hon log när hon såg mig. Jag var hennes enda barnbarn och pappa var de enda barnet så hon hade bara oss kvar.
Det är verkligen första gången någon nära dör till mig så jag tycker det har varit jobbigt som bara den, men tur jag har dom vänner jag har annars hade jag inte klarat det. Speciellt tack till Marielle & Kim som fått mig skrattat och haft roligt som vi har haft!

Jag kommer sakna dig farmor, hoppas du får det bra där uppe. Jag kommer snart och hälsar på dig




And you're not coming back
I got a reason to cry
All i want, all i need
Is to make you breathe
That's all i need
Please begin to breathe again
:'(



tårar i ögonen när jag hör denna underbara låt! ♥♥



saturday i love you lika gold, not like the monday you pass like a ghost.

jag passar kanske inte in hos er, ni tror ni är överklass

mariellegoing, jaing saknar henne dåing!



Haha måste bara få berätta en liten going sak som hände igår. Jimmy, Magnus, Stingen och Marielle skjutsade hem mig igår kväll. Jag skulle bjuda dom på kaffe och wienerbröd, när jag väl satt på kaffet och det gtt ett tag skulle jag kolla hur länge de va kvar, men då hade allt kaffe flytit över. Jo då kommer lilla lellgoing och ska va duktig och ta bort, jo men d far allt det varma kaffet ut på henne så hon brände sönder hela handen.  Haha fyfan vad jag garvade men det var ju ändå synd om henne :D

sommar, jag vill ha sommar



inte nå jävla kall skit vinter ! :(
+ att de skulle sitta underbart med sommarlov!