.


mh. i love you and i will always be there for you ♥

wooooooooow

idag ska jag klippa och färga håret uppe på skalet! Skrvier efter och då kan ni få bild på resultatet :)



vill åka utomlands!

jag saknar turkiet något fruktansvärt mycket! Tänk liksom att ligga på en strend med en drink i handen och känna hur det hettar på kroppen.. Underbart!
















snygg turken som var kär i mig & bjöd mig ut på disco.. Men då kom 
 mamsen ivägen :( ;)

rebecka koijan !

 


 Vad skulle jag gjort utan dig i sveg? Jag skulle aldrig ha klarat av skolan eller något om jag inte haft dig Rebecka. Utan dig vid min sida är jag svag, ingenting! Tänk så vi skrattar ? Det är så sjukt roligt att umgås med dig. Du är sånt stort stöd för mig när jag mår som sämst. Och när jag blir ledsen är det dig jag vill gå till först, alltid dig jag vill berätta alla hemlisar för osv för att jag vet att dom stannar där. Och jag kommer alltid finnas för dig i vått & tort, så som du finns för mig, always!
Jag älskar dig, du är min bästa vän ♥

 


ojojoj

Gud vad dålig jag är på att uppdataera nu för tiden! Men har verkligen haft fullt upp ända sen i fredags. I fredags var jag i Hede med Johan. Och senare på kvällen så åkte jag Koijan tony johan bil med victor, dum som vi var åkte vi till Svenstavik på kvällen fram och tillbaka.. Haha jag säger då det, Så  jävla glad att jag inte bor där ! vilken jävla håla! På lördagen åkte jag hem en sväng och sedan ville jag följa Johan till Strömsund på Skotertävling så då åkte jag Johan och håkan in till stan på lördag och på söndag morgon TIDIGT åkte vi till strömsund för att johan hade tävling. gick bra för honom, kom 4 och balder 3 :) Sedan åkte vi hem och när jag kom hem till vemdalen somnade jag direkt, var så himla trött och frös. Måndag, sjuk och skolan.. Inte så bra. Igår tisdag, så bakade jag kladdkaka efter skolan och sedan kom Rebecka till mig och vi fikade och sedan skulle jag färga hennes hår. Det vart jätte fint ! :) Johan sov ju hos mig inatt också, han hade varit på en sån där övningskörnings kurs. Myspyyys

Ikväll blir det nog hede ! :)

kommer bilder från tävlingen när jag är i vemdalen


Grattis ! <3

♦Vad är det för dag idag,
Vad är det för dag idag,
Nej det är ingen vanlig dag,
För det är Johans födelsedag,
HURRA HURRA HURRA!


Idag fyller världens bästa pojkvän 16 år!
Ska dit senare och gratta han sen.
Jag älskar dig Johan, du är mitt allt och lite till!


jag har iaf den snyggaste killen som finns!


förlåt

Först och främs ska jag säga förlåt för att flera tog illa upp i det förra jag skrev, självklart har jag fina underbara vänner i sveg med ♥. Men mina aldra halvor, Frida & Madeleine bor i Östersund. Och det där med att åka bil.. Visst åker jag bil om det INTE är en volvoraggare eller någon utan körkort. Hatar raggare på sveg!
så förlåt!

vill inte :(

Helloo!
I helgen har jag inte kunnat skrivit något, har varit i hede sen i lördags kväll. I alla fall så jobbade ju jag på lördagen och efter det vart det afterski. Det är så roligt när det är mycket folk tycker jag! Senare på kvällen så åkte jag till Johan och stannade även på söndagen. Vi gjorde inte så mycket, myste och så, var ju alla hjärtans dag så då var det ju perfekt med en mys dag! ♥ Imorse skulle jag åka 7 bussen till Sveg för att gå på skolan, tror ni att klockan ringde i morse ?? Nej så klart inte. Så jag försov mig. Men som tur var så skulle Olle till tandläkaren och vaccinera sig med så jag fick skjuts hem. Kl13 åkte vi vidare till sveg och när jag är framme märker jag att jag glömt laddare till mobilen så jag tar 14.10 bussen hem och nu sitter jag här och vill aldrig mer lämna huset! Helgen har gått så himla fort och det gör mig verkligen ledsen, ska det verkligen gå så här fort att leva? Tiden går ju så himla fort! Jag kommer ihåg första dagen i 7an som igår, vart tog dom 3 åren vägen? dom bara flögförbi.. Och sveg, det finns inget värre nu för tillfället. Jag hatar verkligen att vara i sveg. Jag gillar skolan och så men sedan när man har fritid vad finns det att göra ?? Alla mina kompisar åker typ bil och det orkar inte jag, jag menar hur kul är det att sitta i en bil och åka runt runt runt i sveg när man redan har sett varenda jävla gata!? Inte för att det är illa menat men jag passar inte in där. Och då blir det så att man sitter själv i en lägenhet och tänker och tänker.. Och mat är det inte roligt att bara äta & laga själv så då äter man ingen riktig mat, chips eller mackor och det är definitivt inte bra. Och jag vill måla om i min lägenhet för det är en ful lägenhet jag har, då är det inte heller roligt att leva där, man vill ju ha något ställe man trivs på.. Fina saker och att det ser ut som ett RIKTIGT hem, det gör inte min lägenhet, ser verkligen ut som en ungdomslya.. Ser ut som det bara är ut satt en del lite här och där. Så det är också en anledning till varför jag inte vill bo i sveg. Och om jag skulle börja pendla så skulle mamma säga upp lägenheten å det vill jag inte heller att hon ska göra, för nästa termin så bor Johan i sveg och då kommer det bli mycket bättre, slippa vara ensam. Säger inte att vi ska bo tillsammans för det ska vi verkligen inte göra. Men att veta att det ALLTID finns någon där för en, det behöver jag och det tror jag kommer göra allt mycket bättre. För det finns ingen som får mig att känna mig så värdefull & tagen för den jag är som han får mig att känna! Och känns även jobbigt att alla mina riktiga kompisar bor i Östersund och är ett år äldre :( Förlåt om det blivit lite deppit men jag behövde skriva av mig!  + att jag vill ha mina skor & johan hos mig nu!!



·•du är verkligen min andra hälft och jag älskar dig ! ♥


johan grym <3

Helllooo!
En jäkligt trött Evelina sitter och försöka skriva ett klokt inlägg.. Funkar inte alls bra! Igår kväll så gjorde jag inget, kikade på lite tv och imorse var det väldigt drygt att gå upp för att ta bussen till sveg. Spenderat dagen men Nathababe :) Och ikväll är inga plander gjorda men imorgon gott fol ska jag bege mig ända till funäs till Natha för hennes pojkvän fyller år. Och imorgon tävlar Johan i Lima! nervösast i vemdalen är iaf jag då, haha! Hoppas det går bra för honom.



jag älskar dig så otroligt mycket.<3




honey<3




nya skor :')




Nu har jag beställt nya skor, kände att jag behövde och förtjänade det haha !

Igår så åkte jag ju hem till Vemdalen för att vi var lediga idag. Eller lediga och lediga, vi fick göra några få arbeten hemma ist för alla lärare har någon sorts personal dag! När jag kom fram var jag med Johan och vi gick på bio, Luftslottet som sprängdes. Den var faktiskt bra, jag tycker alla dom tre filmerna är bra faktiskt. Idag så har jag pkuggat och bara tagit det lugnt. Så himla skönt att vara hemma. Ikväll blire att jag ska ligga framför tvn hela kvällen och imorgon blir det tidiga bussen till skolan och imorgon kväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra ännu, det återstår att se! 

Hare GÖTT!  


helgen.

Hejsan. Har inte skrivit något på hela helgen, men har inte hunnit. I lördags var jag på skotertävling i viken. Försöker lägga upp alla bilder på facebook men det funkar inte alls för mig.. Jag ska hem till vemdalen någon dag i veckan och då tänkte jag att jag ska lägga upp dom här ist opch försöka med Facebook igen. Gick ju inte så bra för johan som kraschade och gjorde illa sig :( Men annars var han jätte duktig! Idag är det skola som gäller, och 5 timmar med en och samma lärare! KUL! :) Igår var jag ju ledig för jag skulle till tandläkaren, gick bra förutom att jag fått fel tid och att jag har nästan 4 hål. Var och hälsade på hedesskola igår, Med en saknad frida kraft! Var så himla roligt att träffa henne igen faktiskt ! <3

Skriver mer i veckan då bilderna kommer in :)

fuuul blogg jävel.

Usch, så himla ful blogg jag skaffat mig.
Idag kom jag äntligen hem till kära Vemdalen. Känns så himla skönt när det är fredag och man vet att man ska få åka hem. Älskart! Veckan som varit har gått så himla fort och jag har nästan inte hunnit något känns det som. Har i alla fall hunnit varit en kväll med min bästa, rebecka!
Imorgon ska jag till Hedeviken och kika på när älskaling tävlar. Hoppas det går bar för honom och han inte blir för nervös.. Men det går nog susen :) Kommer in bilder imorgon på det ! Justja, jag har ju skaffat mig en SystemKamera om ja inte skrivit det innan ? Äntligen säger jag bara, kostade jävligt mycket med det var det lätt värt.

Denna skönhet vart det! :)



skriver imorgon :)

dåliga

Jag tycker ni läsare är dåliga på att kommentera!
Kommentera ? ;)



I miss you my friend


.




du är pinsam & mister bara vänner!


Geme




Hur fin är inte den här ? Den här ska jag i alla fall ha när jag gifter mig !

Hede med Natha

Ojsan nu var det länge sen jag skrev igen.. men har ju som sagt inget internet i sveg. Men i veckan har jag inte gjort så mycket i måndags åkte jag hem och var med johan och igår åkte jag och Natha till hede, jag skulle vara med Johan och Natha med sin farmor. När Johan tränade så var jag med natha på gårn ett tag, spelade lite kort. Sedan gick jag hem till johan, myste bara och sedan sov vi. Upp i morse med 7 bussen. SEGT! Nu ska ja har idrott, skriver imorgon när jag kommer hem till Kära Vemdalen :')


hahaha

idag fick vi förklaring om hur vi är här på handel av En tjej på samhälle! ;)
Kika här


Handelsprogrammare: Oftast snobbar som tror sig vara bättre än andra just för att dom går handel. Klär sig gärna i märkeskläder och har kanske inte världens bästa pluggarhuvud. Dom är ofta duktiga på sport. Och så äör det ju ganska tydligt att dom faktiskt lärt sig under de åren de gått handel eftersom dom är bra på att sköta sina UF företag.




<3


skolan

Sitter på skolan och har handel. 

Ikväll vill jag hem och vara med johan ist för att vara i sveg.