Just för stunden är jag glad.

ja, just nu är jag glad :) för jag är så jäkla taggad tills onsdag och helgen, om allt går som jag vill. på onsdag har jag nämligen planerat att göra ett litet rum hemma hos min bättre hälft i sveg. och på lördag ska vi fira en av mina favvisar, sandvalls jäntan (även kallad tina om man föredrar de) som fyller 19år. Så de kommer bli kalas helg i helgen, dom helgerna tkr jag om.


- favorit i repris -

När man har rivit ner sitt liv för många gånger,
slutar man att bygga upp fasaderna igen.
Och utan att ha tänkt igenom nått så slänger man sig ut igen,
med insidan på utsidan och väntar tills någon skjuter en.
Har aldrig tänkt igenom någonting innan jag har gjort det.
Har aldrig bromsat när jag känt att saker gått för fort.
Jag sätter alltid allt på spel men vad spelar det för roll,
när inget har ett värde längre, lovar aldrig mer varje gång.
Men jag håller aldrig någonting.
Kommer aldrig lita på mig själv någonsin.
För jag har svikit allt,
hur har jag hamnat här?
Jag har blivit allt jag hatar och hatar allt jag är.
Jag vill inte vara mig själv,
och jag gör allting, vad som helst.
För att bli någon annan.


det går inte längre

Nä jag orkar inte den här pressen längre. Alltid varit så här, oavsett vem jag än varit med eller inte är med. Jämt har jag fått höra att de är fel vilka jag umgås med, jämt. Varför är de så? Har jag varit med vissa är de fel från andras ögon, men när jag har varit med dom som tycker att alla jag umgås med är skit så tycker dom jag umgås med att de är fel oxå. Så när ska folk låta mig vara? När ska jag få vara med vem jag vill utan att få höra en jävla massa skit? När i helvete ska jag följa mitt hjärta för en gångs skull? När ska jag sluta må så här? Vad har jag gjort för att förtjäna de här? Jag kan inte komma på något fel, för jag ställer jämt upp. Jag finns alltid där för alla, oavsett vad. Jag gör saker ingen annan gör när folk behöver en. Men ingen ser hur ont det verkligen gör i mig, ingen ser de. Fitt liv.

DOUGLAS BOOTH

nu vet jag vem jag ska gifta mig med iaf. 
jag döör vad snygg han är, kollade just på
filmen LOL, i den filmen vill man bara 
äta upp han. man bara önskar att man 
kunde få honom. han är perfekt! aaaaaaah!!!
 
 
 
 
 
 

jobb..

nu vill jag sluta på en gång så jag får hem och kika på fotboll. helst av allt hade jag velat gått på husky och dricka öl. men nä då..

Cause they don't even know me, they don't see the angel living in my heart

Paint yourself a picture
Of what you wish you looked like
Maybe then they just might
Feel an ounce of your pain
Cause they don't even know you
All they see is scars
They don't see the angel
Living in your heart
Let them find the real you
Buried deep within
Let them know with all you got
That you are not your skin!

 


Those nights when you just break down, realizing how lonely you are, and that nobody even cares.

Dagar som denna är dagarna jag hatar mest, dagar där allt bara känns skit, dom dagarna blir bara fler och fler. Dom blir för många. Varje dag som är så här önskar jag att jag bara låg i din famn. Det spelar ingen roll hur många kompisar jag än har så känner jag mig så jävla fruktansvärt ensam. Det är ingen som vet hur jag känner eller hur jag mår. Men när jag ligger där i din famn känns allt så enkelt igen för du får mig att må bra. Du är fortfarande min stora trygghet. Jag vill kunna skratta på samma sätt som jag gjorde förut, göra samma roliga saker om och om igen men allt är så jävla tråkigt så jag får panik. Får mer och mer ångest attacker då man bara sitter och grinar då allt är värdelöst. Är så less på att behöva må så här när jag har så många som jag måste finnas för, för jag vill kunna finnas för dom till 100 % men det går snart inte.

 
 
 
 
 
 
 

morgonmys



igår kom jag till sveg och hjälpte merran va barnvakt åt godingarna ovanför. va först till lissan o käka fläskpannkaka, var jätte länge sen jag käka de och har glömt bort jur gott de egentligen är. sedan gick vi på ica o köpte godis, chips och julmust. hyrde en film gjorde vi oxå, kikade på den och tjockade oss. sen intog vi sängläge i soffan. vaknade 7 imorse av att dom kom smygandes. gick och la mig igen och fick 2 extra timmars sömn. sedan hade vi morgon mys i sängen alla 4 och käkade brakfrukost. undra vad den här dagen har att erbjuda, får hitta på något roligt med godingarna eftersom att dom åker hem idag.

puss

morgonmys


När ska jag leva mitt liv för mig, och göra dom saker jag tror på?



less på allt just nu. less på att bo hemma för det funkar verkligen inte längre, less på alla mina jobb, de är inge kul att ha 4 olika extra jobb. jag vill ha ett fast jobb så jag kan bo på mitt egna ställe m.m. allt de här gör att jag går runt och bara stör mig på folk. jag stör mig på alla, till och med mina närmsta.

är så himla glad över att jag har marielle, stackarn får stå ut med mig genom allt. genom all ilska till happyness. hon är bäst!