Ailucrash, kan man annat än älska er?

Fasen vad jag fastnat för dom.. I'M IN LOVE! ♥


Är äntligen hemma i underbara fina vemdal'n. Älskar känslan när man kommer hem o få veta att man får äta riktig husmanskost, skita på den bästa toan, sova i den skönaste sängen o träffa familjen. Veckan har ändå gått rätt så fort, vilken jävla tur. Redan sjukt less på skolan. Skönt att vi snart får praktik i 5 veckor. I helgen blir de bara lugnt tror ja, ska jobba lördag kväll o söndag morgon.
Blev ännu gladare nu när jag kom hem, för mitt rum va nymålat o plus att jag fått nya möbler. Wiiiiiie! Kommer bli så braa.
Även bokat tid för tatuering, spännande!

We got to act before it's too late.

Forget our fear remember how to trust
I won't lay, down and die
I'm not running, I won't hide
Isn't this, our own life?
I'm gonna u need you 'round to turn the tide


underbart avslut på lovet!

Hur har lovet varit? Sjuk mer än halva lovet annars har det varit så jävla bra. Var i stan o gjorde av med stor kosing o köpte massa fina saker med världens bästa. Nyår tog jag med storm, vi började hemma hos mig ett litet gött gäng o hade de bra. Sedan blev det skalet. O jävlar i mig vad vi skaka rumpa. Så lyckat! Måndax o jobb har ja oxå hunnit med. I Lördags så bestämde vi oss för att dra in o kolla på skoter tävling. Jag, Erica och Max. 

Sen hem o svida om för middag på Husky med pappa. Åt en tre rätters middag o det var sååå gott, hade kunnat äta huur mkt som helst. Efter det blev de lite bowling o sen svida om en gång till för att åka ner till Jullan. Drack nån öl o sedan kom karan från Hede o vi åkte upp på skalet jag, Julia, Max och Sam. Där va de rätt så dött men dansa lite o sedan hem o sova. Vaknade halv 1 idag och ringde Emil direkt. Han fick med mig ut på min första skoter tur i vinter. Hade nästamn glömt bort hur gött o roligt det är att köra skoter. Åkte upp till Oxsjön o kika. Fasiken va fint det är där uppe.
Träffade på Tommy, Peter och Per på fjället också.
Så jävla bra slut på lovet. Nu blire SurSveg igen och åka ifrån mitt hjärta, e !