"ikväll ska jag bli full, för kärlekens skull"





♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

dålig uppdatering

väldigt dålig uppdatering från min sida. har bara inte haft tid eller ork till att sitta och skriva här.
händer inte för mycket. så det blir mer skrivande till veckan ist! :)


favorit i repris!



tror inte vi klarar oss utan varandra

With or without you!?


I can't live, with or without you

Jag kan ta ett långt hårt straff för alla stunder vi haft

Heeeeej!
Dålig uppdatering i veckan känner jag. Men har ändå inte hänt så mycket mer än vad det brukar göra. Just nu sitter jag på ÖP-hallens parkering och väntar på attt mamma ska komma till bilen. Vi har skjutsat in Oscar för att han skulle på någon träning.
Sen blir det att åka hem och imorgon blir det jobb och imorgon kväll åker jag tillbaka till mitt älskade lilla Sveg!



Hur kan nåt så stort förvandlas,
hur kan man tappa orken att andas?
Jag blundar och håller andan lite till,
hjärtat stannar.
Fan vad ska jag ta mig till?
För jag vet att 100 år från nu,
så kommer det alltid vara du.





kom tillbaka till det du och jag hade!

Ja, i måndags gick jag skolan och efter skolan träffa jag Mikaela. Lika roligt att träffa hon varenda gång jag gör det. Blir så glad! I alla fall så gick vi med Marielle på Nyan och fikade. Gött! Sen åkte jag hem till Vemdalen och idag har jag varit på kurs hela dagen. Det var väl så där, lärde mig inte så mycket men det blir nog lättare sen när jag kommer in i jobbet, just nu fattar jag noll!
Åker tillbaka till Sveg idag. Och på fredag är det nationella i engelska och jag tror jag inte kommer klara av det. Det suger verkliget HÅRT! :(

Får se vad som händer ikväll, så kallt ute :(



Sen en stor fråga som jag vill att ALLA kommenterar och svarar på.

Vilken hårfärg ska jag ha ?? Får snart damp och beslutsångest!

1. brunt med löshår


2. brunt men kort


3. brunt med lugg


4. så som jag har nu


5. ungefär min normala


6. ganska så ljust


VILKEN TYCKER NI?


vill gå på britney igen!

Nu är den långa helgen över och jag ska förklara den kort. Johan kom ju som sagt till mig igår efter middag och vi hyrde film och bara myste och tog det lugnt.
Imorse när vi vaknade gjorde jag frukost på säng åt han, bortskämd som han är.. Haha! Sen gjorde vi inte så mycket, sen hoppade jag på bussen till Sveg igen.
Ikväll så vare film på gårn, den sög som bara den. Gick ut en sväng och nu sitter vi hemma hos mig jag Marielle och Jennifer. Ska kolla på Beck sen sova!

Och vet ni?! Nyss när jag duschade så blev det översvämning i hela toalettrummet, så nu ligger det vatten över hela golvet. :(

Imorgon åker jag hem för att jag ska på kurs på Tisdag och Onsdag. Gött!


Go Hammarby!

Sitter och kollar på finalen mellan Hammarby - Helsingborg och attans vilka klackar dom har. Blir fan öst bara av att sitta och kolla på dom!

I går så kom min Oscar till sveg och hälsade på. Först så gick han iväg till Joel och några kompisar sen så hämtade vi honom och så for vi hem. Men det var så tråkigt så vi ringde Tina och Douglas så fick dom hämta oss så vi fick åka till Magnus. Men där var det inte heller så roligt, va litte folk där men när klockan började närma sig 12 så ringde vi efter skjuts hem igen.
Idag så vaknade vi runt 10,  va litte med Marielle sen gick vi till Tina och Jenny. hämtade mina saker sen satte vi oss på bussen.

Ikväll kommer Johan vet inte vad vi hittar på, nu blire gomiddag!


min älskling <3

i mitt sagoland tar du mig i hand igen inga fler bråk och gråt - där är vi sams igen.



En gång tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


Det är lätt att se i backspegeln och skilja rätt från fel
måste bara släppa dig innan det växer mer


Inte okej att det är så här kallt!

Haha ja vad har vi och säga och gårdagen? Först drog vi på gårn och sen ut. Alltså, är det möjligt att det får vara så här kallt ute? Jag tycker inte det. Vintern har ju knappt börjat och jag håller redan på att dö så fort jag kommer ut utanför dörren! I alla fall så var jag, Tina och Michaela ute ett tag, gick på statoil i hopp om att träffa Magnus. Men det gjorde vi så klart inte.
Träffade Victor så vi åkte lite bil med honom och sladdade! När vi sedan ser Magnus och Tomas blir det en jävla fart på vägen kan jag ju säga. Vi jagade dom bort mot dammen och sedan ut på en jävla täckt, vad tror ni händer? Jo vi fick punka.... Gud vad roligt kände vi..
Åkte i 20 till preem och sedan så fick jag och Tina åka med Douglas, tomas och Magnus ist. Tur var väl de. Haha vi va bara ute och sladda och attans vad rolig det är alltså! Haha låter kanske mesigt men jag tycker om det! :) 
Klockan 2 gav vi upp och åkte hem o sov. Nu sitter jag här och väntar på att Tina ska vakna så ja får något att göra :)


sötnosa mi! :)

no forum



NU ÄR DET FORUM OCH JAG ÄR INTE DÄR :(  HA SÅ KUL UTAN MIG FLICKOR OCH FESTA LITE FÖR MIG MED!

lååånghelg!

Yes, äntligen långhelg men inge forum för min del.. Vill verkligen vara där och göra en repris på vårforum för det var så jävla roligt men känner inte att jag har råd riktigt.. :(
Men tror nog jag ska få en rolig helg ändå, ska busaaa gärnet med Tina här i Sveg. Kanske att jag åker hem på lördag, får se vad mamsen säger!
Skolan idag, teater & utvecklingssamtal på det. Teatern sög så jag och Jenny drog därifrån. Utvecklingssamtalet gick väl bra, inga ig varningar utan allt var nästan bra förutom svenkan.. *suck*!
Men det är ju inte så konstigt med den läraren vi har....

Kom just till tina för att jag ska äta och få låna hennes dusch eftersom att det fortfarande är stopp i min och jag kan ju knappt leva där om man inte har något vatten. Tack Tina min lilla sweetypaj!






Saknar verkligen det du och jag hade! I still love you, you know!

tina, mitt lilla hjärta, du gör mina dagar

Hej!
Dagarna rullar på och jag blir bara mer och mer less på skolan.. Usch säger jag bara!
Igår var jag först med Tina och Marielle, sen drog Marielle så åkte vi lite bil med Jimmy Micke och Stingen. Sen efter det gick jag hem till Johan, sov även över där. Idag skolan och nu har jag och Tina just käkat middag, så nu väntar vi på att Sanna ska komma hit. Vet inte riktigt vad vi hittar på ikväll. Kanske blir gårn och ta en kaffe! :)

Puss!


Du är mitt lilla hjärta, jag älskar dig! ♥

måndag

Tillbaka efter lovet och det var huuuur jobbigt som helst att kliva upp. Men tur att vi har så lugna måndgar, 2 lektioner och slutar 10.40. Efter skolan gick jag och Tine hem till henne och la oss i soffan till en film och somnade båda två.
Vaknade gjorde middag sen for vi på gårn en sväng med Stina och Marielle. Dä sög det, drack en kaffe sen for vi hem till Magnus och dracka kaffe där ist!
Hem till Tina igen eftersom att jag sov här inatt pga att det är stopp i både min toa och dusch..


going låt



Han kjøre på E18, på vei til harryland,
i speilet har han en skau av wunderbaum.
Med rock'n'roll i ruta og gassen er i bånn,
det er fredag og Bjarne er i form.
Nå skal han ut å råne på den faste ruta si,
fra Drammen og ned til Holmestrand.
Han kjøre innom Sande, med Volvo 240'n,
for å kjøpe seg ei wunder-julegran.

Han heter Wunder, Wunder Bjarne.
Wunder, Wunder Bjarne.
Wunder, Wunder Bjarne,
Woho woow!

7 november 2010

Hejsan!
I lördags så jobbade jag på dagen med Marie, sedan på kvällen var jag och emil tvungna att dra ut i skogen för att hjälpa några tullar som fått soppatorsk mitte inne i skogen.. Slutade med att vi var tvugna att boxera dom till Vemhån!
När vi sedan gjort det åkte vi tillbaka till Vemdalen och tankade som kom vi på att vi ville ha korv så vi tog en litten tripp till Sveg. Åkte ocg träffa Magnus och även min sötis Marielle! Sen gjorde vi inte så mycket, for hemmåt runt 2 och jag & Tommy sov hela vägen till Vemhån!
Idag har jag jobbat igen, idag med Veronica och Erica. Varit lugnt som fan så det var gött. Ikväll blir det att åka tillbaka till Sveg och jag vill inte! Kan hellre stanna hemma och jobba, önskar jag kunde skita i skolan helt och hållet faktiskt!

Nä nu ska jag kolla på Black Jack och sedan packa!



en gång i tiden var du min men nu är du bara en dröm

Haha vilken jävla rolig & underbar dag säger jag bara! Klockan 8 styrde jag och Frida bilen mot Stan och det var väl första gången Frida drog iväg själv med bilen sedan hon fick körkortet.
Men hon är riktigt duktig på att köra och vi flummar väl på som alltid annars när vi är med varandra. Jag fick några skratt anfall!
Vi åkte in till hennes lägenhet först och sen gick vi o kika lite på stan sen käkade vi lunch på kina resturang. Sedan for vi faktiskt hem.
Ikväll händer inte mycket alls. Ska nog bara vara hemma, för alla kusiner är hos oss!

Tack för en bra dag Frizza, det behövde jag!


marielle är bäst♥

När jag ändå inte har någonting att göra tänkte jag skriva av mig lite, känner att jag måste skriva eller bara få ut allt som bara går runt och runt innom mig. Kanske inte är rätt ställe att göra det på tycker vissa, men då behöver ni inte läsa detta heller!

Nu skriver jag inte det här för att ni ska tycka synd om mig eller få några kommentarer där det står massa saker utan jag skriver av mig för att JAG vill det och för att JAG skriver vad jag vill i min blogg och JAG valde det nu!

Varje dag är som en bergodalbana för mig, vet inte vilket humör jag vaknar på. Att ena stunden är allt helt perfekt och andra så rasar hela världen för mig. Att varje dag ska man behöva oroa sig för att inte vara sur. Jag är en sur person, jag vet det själv.
Men det är för att jag inte vet hur jag ska bete mig när alla mina känslor kommer på en och samma gång. Jag har väldigt lätt för att bli ledsen, ledsen och besviken på allt i min omgivning och även på mig själv.

Sen har jag egentligen ett bra liv, jag har mina nära vänner och familj. Jag har roligt och är ute på roliga saker, men fattar inte vad det är som saknas? Det saknas något i mitt liv och jag är inte nöjd.
Har ni kännt känslan att man inte vill leva men inte vill dö? Det händer ofta mig. Att man hela tiden måste leva upp till alla andra men ingen ställer upp tillbaka och att man inte räcker till. Att man försöker så bra som det bara går men funkar ändå inte.

Sen att man blir kallad fula saker som Ho*a, Sla*pa, Fi*ta osv, det tar på en, tar på en som bara den och det gör jävligt ont. Att man aldrig får höra någonting fint från den man vill höra det ifrån. Jag säger inte att jag inte får höra bra saker för det får jag, Marielle är väldigt duktig på det, du är mitt hjärta! Men man vill även höra det från vissa andra personer.

När jag och Johan var tillsammans, jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv som jag gjorde dom 10 månaderna som jag var tillsammans med honom.  Men när det sedan tog slut mellan oss så blev jag en helt annan person. Jag har nog aldrig mått så såligt i hela mitt liv, tillslut visste jag inte ens varför jag satt och grät. Det var bara som att någon stod och slog med knytnäven på mitt bröst varje natt och jag fick ingen luft.
Han tog mitt hjärta och jag kommer nog aldrig glömma den människan. Är inte kär i honom längre, men det kommer ju alltid finnas något där. Men nu har hag kommit över det och det är ändå något där.

Man att sedan gå runt att må dåligt över något som man inte ens vet om vad det är, är så himla jobbigt. Att få som attacker när man bara gråter sig till sömns vissa nätter gör så ont. Har sökt hjälp men vet att inte det funkar eftersom att jag inte vet vad det är jag mår dåligt över.

Sedan har jag även en familje medlem som jag skulle kunna skriva flera flera tusen ord om. Att du aldrig brytt dig har jag försökt att förträngt hela mitt liv. Vad hände med den personen som jag alltid ville komma till och busa för att jag älskade dig.
Ärligt talat så kan jag säga att jag inte älskar dig längre, du har valt helt fel sida. Att du nu träffat en ny är jag faktiskt otroligt glad över men att du börjat höra av dig sedan ni blev tillsammans tycker jag är dåligt, är det bara för att visa upp dig och fejka att du är en bra förälder?
Då kan jag tala om för dig att det har du aldrig varit och kommer aldrig att bli heller. Du spelar bara ett jävla spel och jag spelar bara med i det värdelösa spel. Du är ingen person jag ser upp till och du har fått mig att gråta så himla många kvällar så jag har till och med gett upp hoppet om dig.
Egentligen är du inte värd mig, och du har inte kvar min kärlek!

Ni får inte tro att jag bara mår dåligt nu, jag mår även bra! Men som sagt så ville jag skriva av mig allt dom bara finns fär inne. Och om ni tycker att det var fel av mig att skriva det här så skrev jag i början att ni inte skulle läsa om ni inte ville, men nu valde jag att skriva det här.



Och utan dig skulle inte min vardag fungera!