..

att få ligga i samma säng som jag alltid fäller mina tårar i på nätterna, det är då man släpper ut allt för att orka med.

min andra hälft♥

 
 

F.U.C.K.

va lite det behövs för att allt ska rasa.
nu sitter jag här igen, ensam o jävlig.

You gotta stand for something, or you'll fall for nothing.

I'm so happy!
Ja, jag är glad. Känns så skönt att kunna säga de, kunna gå in här på bloggen utan att man ska "skriva av sig" allt det dåliga. Men just nu är jag ganska nöjd med tillvaron. Händer ganska mkt, var på Student Ski Week med Tinisen, kan ha varit det bästa som hänt på hur länge som helst, hon är så bra min tina!! Har även jobbat 6 dagar med lapparna i Korseldhögen i Glissjöberg. Har stekt hamburgare med min fina vän jullan-pullan. Va faktiskt första gången jag var på en renskiljning och jag tycker att det va intressant som bara den och jag har haft så himla kul.
 
I helgen gjorde vi inte så mkt, i lördags drog jag mig en fin vin fylla. Vi kom på att vi kunde åka till Lofsdalen, Trapper, när vi ändå dricker. Men vissa kan ju inte röra sig utanför 50skyltarna i sveg, så det blev en bil fylla i sveg med massa king folk, det var jag, marielle, sanna, jonas, douglas, magnus och fick även med oss alex en sväng. Himla kul eftersom de va så länge sen man fick umgås med honom!
 
Det ända jobbiga i mitt liv just nu är all jävla pendling mellan sveg och vemdalen. Just därför måste jag försöka fixa mig nå jobb i sveg. Fattar inte riktigt hur jag tänkt när jag bor i sveg och jobbar i vemdalen? Äh, det löser sig så småning om. Bara det att jag tror ju att jobb ploppar upp framför ansiktet på mig, så måste ta tag i det här snart.
 
 
i miss my friend! :(