true

Dom stelnar mig med blickar
som jag inte låtsas veta av
Och ni kan spika upp mig
spika upp mig här och nu
Har aldrig mått så bra som när
ni kallat mig så jävla sjuk

Med stormade känslor och brustna hjärtan. Bland krossade drömmar och spruckna läppar. Och allt vi kan göra är att gå ut och dansa, bland sosiopater och sjuka tankar.

Wiiiiee!
Så känner jag idag, är på jätte bra humör så inget får förstöra min dag! ( Och att 2 bland dom 5 första på morgon är bland dom snyggaste jag sett gör inget heller)

Igår va jag med Emil, vi gick på marknad, va upp på skalet och kika i shoppen, och va ute och gick. Fan vuxen poäng på oss. Hittade en ny kavaj, en kofta och en t-shirt som jag tyckte att jag förtjänade. Sen blev det jobb mellan 16-21.30. Efter det tog jag, Emil och Tommy våran Jeep Och drog upp för backarna på Björnriket. Fasiken vad långt man ser där ifrån. Sen ville Tommy hem så jag och Emil for till Hede och kika. Träffa Marielle, Erica, Erica, Jonas, Love, Max och Max, göttans! Sen hemmåt igen för att Håkisen passerade Vemdalen så träffade honom och fick en kram :) Sen blev det verkligen hem och sova, kom inte i säng förens 02.00 och kev upp 05.30 för jobb. Not so rockigt! så nu står jag här på jobbet, väntar på att klockan kan bli 14 så jag kan få sluta och åka till min älskade Karin!



De är ett krig, varje dag skjuter vi ner varandra öga för öga tills ingen av oss ser den andra o jag kan lämna dig nu men inget kommer nära nog av att kännas som du

Kanske därför som det blir så här varje gång
Alltid nått, alla dom där känslorna vi slarvat bort
Å som vi letar efter, å ju mer jag tänker
Vi är inga barn å vi kanske borde veta bättre

† Vila i frid Rasmus †

I open my eyes
And now all I wannna see 
Is a sky full of lightets, for you.


Jag förstår inte när det här ska få ett slut? Det funkar inte längre, vi måste göra något, men vad ?
Frågor som man aldrig kommer få svar på som, varför? Den frågan snurrar i allas huven när något sånt här händer. Bara det här året så känner man 3 som gjort det och nu känns det bara som att man står och väntar på att en till ska ta livet av sig och så ska det verkligen inte vara! Usch, nu måste allt få ett slut! :(

If you fall for me
I'm not easy to please
I might tear you apart
Told you from the start, baby from the start
If you fall for me
I'm not easy to please
I might tear you apart
Told you from the start, baby from the start!

...

blir fan på dåligt humör så fort jag ser dig, så fort jag pratar med dig. då är de illa kära du.